Κως: Η συγκινητική ανάρτηση του αδερφού της Αναστάζια – Τι έγραψε ο Πολωνός υπουργός Δικαιοσύνης

Η Κως περιμένει τις απαντήσεις για το πώς, πότε και από ποιους δολοφονήθηκε η 27χρονη Αναστάζια. Ο αδερφός της, την αποχαιρετά συντετριμμένος…

Κως: Η συγκινητική ανάρτηση του αδερφού της Αναστάζια – Τι έγραψε ο Πολωνός υπουργός Δικαιοσύνης

Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στο Facebook, ο αδερφός της 27χρονης Αναστάζια αποχαιρετά την αδικοχαμένη κοπέλα που εντοπίστηκε νεκρή στην Κω. Μετά από έξι ημέρες αναζητήσεων από τις Αρχές, η νεαρή γυναίκα βρέθηκε μέσα σε χόρτα, κάτω από ένα θάμνο στην περιοχή Αλυκές και όλα τα στοιχεία παραπέμπουν σε έγκλημα και μια στυγερή δολοφονία.

Λίγη ώρα μετά την τραγική είδηση του εντοπισμού της νεαρής γυναίκας και την στιγμή που η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας βρίσκεται στο νησί της Κω, ο αδερφός της που σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στην Πολωνία, ανέβασε μία συγκινητική ανάρτηση, με την οποία αποχαιρετά την μονάκριβη του αδερφή:

«Δυσκολεύομαι να το γράψω… Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφούλα μου! Να είσαι ευλογημένη στο εξής και να είσαι σίγουρη ότι θα αποδοθεί Δικαιοσύνη! Αναπαύσου εν ειρήνη».

Την ίδια ώρα, και ο υπουργός Δικαιοσύνης της Πολωνίας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter κείμενο για την 27χρονη Πολωνή, αναφέροντας ότι διετάχθη από τον ίδιο έρευνα για την εξιχνίαση της υπόθεσης της εγκληματικής ενέργειας -όπως όλα τα στοιχεία δείχνουν- ώστε να βρεθούν οι πραγματικοί ένοχοι.

«Σε σχέση με τη δολοφονία μιας 27χρονης Πολωνής στην Ελλάδα, διέταξα έρευνα. Την υπόθεση θα χειριστεί η Επαρχιακή Εισαγγελία στο Βρότσλαβ. Οι εισαγγελείς θα ζητήσουν άμεσα στοιχεία από Έλληνες ανακριτές».

Κως: «Η Αναστάζια βασανίστηκε μέχρι να ξεψυχήσει και ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός»

Πηγή: newsit.gr