Συνελήφθη ξανά ο 63χρονος παιδόφιλος της Ομόνοιας

Σε έρευνα των αρχών στο πατρικό σπίτι του 63χρονου παιδόφιλου στο Κιάτο βρέθηκαν χάπια και συνελήφθη εκ νέου για κατοχή ναρκωτικών. Αναμένεται η επίσημη αναγνώρισή του από τη 12χρονη από την υπόθεση του Κολωνού, ώστε να εκδοθεί σχετικό ένταλμα σε βάρος του.

Συνελήφθη ξανά ο 63χρονος παιδόφιλος της Ομόνοιας

Για κατοχή ναρκωτικών συνελήφθη εκ νέου ο 63χρονος παιδόφιλος που συνελήφθη στην Ομόνοια για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, χάρη στην ενεργοποίηση και τις έξυπνες κινήσεις των γονέων μίας 15χρονης που άθελα της έγινε στόχος του, όπως και μία 14χρονη φίλη της.

Χθες το βράδυ ο κατηγορούμενος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και καθώς για τις ανήλικες που είχε παρενοχλήσει είχε αφεθεί ελεύθερος από τον εισαγγελέα, ακολούθησε κατ’ οίκον έρευνα στο πατρικό του σπίτι στο Κιάτο, όπου βρέθηκαν χάπια και συνελήφθη εκ νέου για κατοχή ναρκωτικών.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, κρατείται προσωρινά εκ νέου, μέχρι να γίνει η επίσημη αναγνώρισή του από τη 12χρονη από την υπόθεση του Κολωνού, ώστε να εκδοθεί σχετικό ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Είχε προηγηθεί η δημοσιοποίηση του βίντεο μέσω των social media από το πατέρα της 15χρονης που ακινητοποίησε τον παιδόφιλο στην Ομόνοια και τον παρέδωσε στην Αστυνομία και αυτό οδήγησε στην αρχική του αναγνώριση από την 12χρονη.

Μάλιστα, η ίδια ανέφερε πως το συγκεκριμένο άτομο την έχει κακοποιήσει περισσότερες από μία φορές και είναι ένας από εκείνους που είχε αναφέρει στις Αρχές μόνο με το μικρό του όνομα, καθώς δεν ήξερε το επώνυμό του.

Ο ίδιος σύμφωνα με τον πατέρα της 15χρονης ισχυρίστηκε όταν τον ακινητοποίησε πως αυτό το έχει κάνει πολλές φορές και μάλιστα έναντι αμοιβής σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών.

Ο δράστης όπως προέκυψε από την έρευνα της Αστυνομίας, ήταν παλιός γνώριμος των Αρχών αφού το 1998 είχε συλληφθεί για τον βιασμό μίας μπέιμπι σίτερ. Τότε έβαζε αγγελίες σε εφημερίδες δήθεν προς ανεύρεση μπέιμπι σίτερ και όταν οι κοπέλες πήγαιναν στον χώρο του εκείνος ορμούσε πάνω τους για να βγάλει τις αρρωστημένες του ορέξεις. Όλες είχαν καταφέρει να διαφύγουν εκτός από μία που τελικά την βίασε και καταδικάστηκε γι’ αυτή του την πράξη.

πηγή: News247