Αιχμές ΣΥΡΙΖΑ για δήλωση Μητσοτάκη για τα Τέμπη – Απάντηση Σκέρτσου

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν νιώθει τους πολίτες - Κατηγορεί τους γονείς των θυμάτων για εργαλειοποίηση της τραγωδίας των Τεμπών», είπε η κ. Τσαπανίδου. Για «κοπτοραπτική», έκανε λόγο ο Άκης Σκέρτσος

Αιχμές ΣΥΡΙΖΑ για δήλωση Μητσοτάκη για τα Τέμπη – Απάντηση Σκέρτσου

Εξαιρετικά αιχμηρή ανακοίνωση κατά του πρωθυπουργού, εξέδωσε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, με αφορμή δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πλαίσιο συνέντευξης του στον ΑΝΤ1, για τα Τέμπη.

Η κ. Τσαπανίδου τόνισε: «Ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε και σήμερα ότι δεν νιώθει τους πολίτες. Αδυνατεί να τους καταλάβει ακόμα και στον βαθύ πόνο που προκαλεί η απώλεια. Που προκαλεί η τραγωδία. Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Δεν δίστασε να επιτεθεί χυδαία ακόμη και στους γονείς των αδικοχαμένων παιδιών στα Τέμπη λέγοντας ότι δήθεν εργαλειοποιούν το δράμα τους με την μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του».

Και πρόσθεσε: «Αφού έκανε τα πάντα για να συγκαλύψει το έγκλημα στα Τέμπη. Αφού κατέβασε τον υπουργό των Τεμπών τον κ. Καραμανλή υποψήφιο στη Σέρρες σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Τώρα μπροστά στις αντιδράσεις των συγγενών των θυμάτων, δεν διστάζει να τα βάλει ακόμη και μαζί τους. Δεν διστάζει πουθενά. Δεν ντρέπεται καθόλου. Δεν νιώθει. Πρέπει να φύγει. Δεν μας αξίζει».

Απάντηση Σκέρτσου: Κοπτοραπτική από ΣΥΡΙΖΑ

«Θα περιμέναμε από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα, μπροστά στο ανθρώπινο δράμα των θυμάτων των Τεμπών και των οικογενειών τους, να δείξει έστω λίγο σεβασμό χωρίς να τους εργαλειοποιεί. Όμως η πολιτική τυμβωρυχία και η προεκλογική απελπισία της αντιπολίτευσης δεν έχει όρια και έρχεται να επιβεβαιώσει ελάχιστη ώρα μετά ακριβώς αυτό που είπε ο πρωθυπουργός στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1», είπε, απαντώντας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Όποιος παρακολούθησε τη συνέντευξη, είδε ότι ο πρωθυπουργός απάντησε ταυτόχρονα σε δύο ερωτήματα για την απεργία των σιδηροδρομικών και για τη μήνυση των οικογενειών των θυμάτων και είπε το αυτονόητο: Ότι η συγκεκριμένη απεργία λίγες μέρες πριν τις εκλογές, αποτελεί εργαλειοποίηση της τραγωδίας που προσβάλλει πρωτίστως τους συγγενείς των θυμάτων. Ως «αδικαιολόγητη» δηλαδή κρίθηκε από τον πρωθυπουργό η απεργία των σιδηροδρομικών και όχι η μήνυση των συγγενών – όπως υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – στους οποίους, σε αμέσως επόμενο σημείο, είπε ότι συμπαραστέκεται απόλυτα για την ταχεία και πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης από τη δικαιοσύνη. Όμως η “κοπτοραπτική” της πολιτικής απόγνωσης και της αναίσχυντης προπαγάνδας της Κουμουνδούρου δεν ορρωδεί προ ουδενός. Όλα έχουν ένα όριο κ. Τσίπρα. Αρκετά με την τυμβωρυχία σας…», πρόσθεσε ο Άκης Σκέρτσος.

πηγή: «Κ»