Μητσοτάκης: Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ να το σκεφτούν δυο φορές

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Ηράκλειο Κρήτης υποστήριξε ότι "οι αντίπαλοι μας μιλούν μόνο για τον Μητσοτάκη, εγώ μιλώ για το μέλλον". Υποστήριξε επίσης ότι ο Ανδρουλάκης "κάνει μονομέτωπο αγώνα εναντίον μου" και έκανε νέο άνοιγμα στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.

Μητσοτάκης: Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ να το σκεφτούν δυο φορές

Στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ απευθύνθηκε εκ νέου εν όψει των εκλογών της 21ης Μαϊου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην προεκλογική ομιλία του στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο υποστήριξε ότι "οι αντίπαλοι μας μιλούν μόνο για το Μητσοτάκη, εγώ μιλώ για το μέλλον" και ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης"κάνει μονομέτωπο αγώνα εναντίον μου" και ότι εκεί συναντιέται με τον Αλέξη Τσίπρα.

Εξέφρασε μάλιστα την άποψη ότι "η σύμπλευση με το ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ο δρόμος που θέλουν οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ".

Υπενθύμισε εξάλλου στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ ότι "μαζί πολεμήσαμε το λαϊκισμό της πάνω και κάτω πλατείας, μαζί καταγγείλαμε τη σκευωρία της Novartis και μαζί δικαιωθήκαμε".

Ο κ. Μητσοτάκης εκτίμησε μάλιστα με νόημα ότι: "Οι απλοί ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ ξέρουν ότι σήμερα υπάρχει μαθηματικά το ενδεχόμενο να επιστρέψουν από το παράθυρο ο Τσίπρας και η παρέα του. Για αυτό θα το σκεφτούν δύο φορές. Η θέση τους δεν είναι με τον τυχοδιωκτισμό, αλλά με τον υπεύθυνο πατριωτισμό και το δημιουργικό εκσυγχρονισμό".

Υποστήριξε εξάλλου ότι "Στις 21 Μαϊου το χθες επιχειρεί να απειλήσει το σήμερα και το αύριο με όπλο την παγίδα της απλής αναλογικής" και έθεσε ως προτεραιότητα την ακύρωση αυτής της παγίδας στην κάλπη.

Με αφορμή τις τούρκικες εκλογές και το προβάδισμα Ερντογάν σε αυτές, ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε επίσης ότι: "Ψηφίζουμε και για την εξωτερική πολιτική" και σημείωσε: "Φανταστείτε απέναντι μας να υπάρχει ένας ισχυρός αντίπαλος και εδώ να παραπαίουμε με μία αδύναμη κυβέρνηση συνεργασίας".

Ειδική μνεία έκανε ο κ. Μητσοτάκης στον ΒΟΑΚ, τον οποίο χαρακτήρισε προσωπικό του στοίχημα. Υπενθύμισε ότι για την κατασκευή του συγκεκριμένο οδικού άξονα μιλούσε εδώ και χρόνια ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και πρόσθεσε: "Αυτό το όνειρο γίνεται χειροπιαστή πραγματικότητα για όλη την Κρήτη, ανοίγει ο δρόμος για το δρόμο που πάντα θέλαμε".

Πηγή: news247.gr