Μητσοτάκης: «Στόχος να είμαστε πρώτοι με καθαρή διαφορά»

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (15/5) στην περιοχή του Ζωγράφου καλώντας τους πολίτες - σε ομιλία που πραγματοποίησε - «να στείλουν το μήνυμα ότι η προσπάθεια που γίνεται την τελευταία τετραετία θα πρέπει να συνεχιστεί».

Μητσοτάκης: «Στόχος να είμαστε πρώτοι με καθαρή διαφορά»

«Αυτή η συμφωνία αλήθειας πρέπει να ανανεωθεί και ο δρόμος που έχουμε χαράξει για την πατρίδα μας πρέπει να είναι ένας δρόμος χωρίς επιστροφή», είπε ο πρωθυπουργός, επισημαίνοντας τις «δυσκολίες» και τις «πολλαπλές, εισαγόμενες κρίσεις» που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση τα τελευταία τέσσερα χρόνια. «Κρατήσαμε τη χώρα όρθια, την κοινωνία ενωμένη και την πατρίδα μας ασφαλή. Ταυτόχρονα δεν κάναμε πίσω στην υλοποίηση όλων των προεκλογικών μας δεσμεύσεων», επεσήμανε ο πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, «το 2019 σας είχαμε πει ότι θα μειώσουμε φόρους και εισφορές και μείωσαμε 50 φόρους και εισφορές. Σας είχα πει ότι θα κάνουμε την Ελλάδα κέντρο επενδύσεων και φέραμε 300.000 νέες θέσεις εργασίας στην ελληνική οικονομία», ενώ αναφέρθηκε και στις αυξήσεις στον κατώτατο μισθό που προώθησε η κυβέρνηση.

Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έστειλε μήνυμα «κατά του εφησυχασμού» ενόψει της κάλπης, τονίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία δεν αρκεί να είναι πρώτη, αλλά «πρώτη με καθαρή διαφορά» στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Στις 19:00 ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο Κρήτης, στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης».

Πηγή: Kathimerini.gr