Ιταλία: Βγήκε από την εντατική ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι

O Σίλβιο Μπερλουσκόνι βγήκε από την εντατική, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμη αναφορά σε ενδεχόμενη ημερομηνία για εξιτήριο. 

Ιταλία: Βγήκε από την εντατική ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι εξήλθε σήμερα από τη μονάδα εντατικής θεραπείας αλλά θα παραμείνει στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου, ανέφερε την Κυριακή η εφημερίδα Corriere della Sera επικαλούμενη πηγές κοντά στην οικογένειά του.

Ο 86χρονος νοσηλεύεται στην εντατική από τις 5 Απριλίου. Πάσχει από χρόνια λευχαιμία, για την οποία υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία, ενώ οι γιατροί, παράλληλα, του χορηγούν αγωγή για την θεραπεία λοίμωξης του αναπνευστικού συστήματος.

Την περασμένη Πέμπτη οι γιατροί δήλωσαν ότι η υγεία του σημειώνει σταθερή βελτίωση, αν και δεν έχει γίνει αναφορά, ακόμη, σε ενδεχόμενη ημερομηνία για εξιτήριο.

Ο τρεις φορές πρωθυπουργός και δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης κυριαρχεί στη δημόσια ζωή της Ιταλίας για δεκαετίες. Το κόμμα του Φόρτσα Ιτάλια (Forza Italia) συμμετέχει στην κυβέρνηση συνασπισμού της πρωθυπουργού Τζόρτζια Μελόνι.

naftemporiki.gr