Νέα Σμύρνη: Προφυλακιστέοι οι δύο συλληφθέντες για τη μαστροπεία της 14χρονης

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους στην υπόθεση μαστροπείας 14χρονης που φιλοξενείται σε ίδρυμα της Νέας Σμύρνης.

Νέα Σμύρνη: Προφυλακιστέοι οι δύο συλληφθέντες για τη μαστροπεία της 14χρονης

Πρόκειται για έναν 29χρονο και έναν 24χρονο, ο οποίος είχε προβεί σε ψευδείς καταγγελίες αναφορικά με την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, ενώ ο τρίτος κατηγορούμενος 25 ετών αφέθηκε ελεύθερος χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων.

Απολογούμενοι οι δύο πρώτοι κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν ότι δεν είχαν καμία ερωτική επαφή με την ανήλικη, ενώ ο τρίτος που αφέθηκε ελεύθερος υποστήριξε ότι δεν είχε παρευρεθεί σε καμία συνάντηση με την 14χρονη.

Στους κατηγορούμενους αποδίδονται κακουργηματικές κατηγορίες, όπως μαστροπεία και διακίνηση πορνογραφικού υλικού, ενώ ο τέταρτος ασύλληπτος κατηγορούμενος κατηγορείται για τη διενέργεια γενετήσιων πράξεων με την ανήλικη.

Το ιστορικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, η 14χρονη γνώρισε αρχικά τον βασικό κατηγορούμενο, ο οποίος φέρεται να ξεκίνησε την εκπόρνευσή της.

Το κορίτσι φαίνεται να εξαφανίστηκε και να επέστρεφε στη συνέχεια στη δομή τουλάχιστον 50 φορές, με τις αρχές να εκτιμούν ότι κάθε απουσία της ανήλικης από την δομή σηματοδοτεί «ένα ραντεβού κακοποίησης της».

Τα στοιχεία θα ερευνηθούν από την δικαστική έρευνα ώστε μεταξύ άλλων να προσδιοριστεί το εύρος της υπόθεσης, ο χρόνος εκκίνησης των πράξεων σε βάρος της ανήλικης αλλά και να εντοπιστούν όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτήν.

Η έρευνα των αρχών εκτιμάται ότι θα αποκαλύψει αν η 14χρονη ήταν το μοναδικό κορίτσι που παρασύρθηκε από τον 29χρονο μαστροπό ή αν η υπόθεση αφορά την δράση μεγάλου κυκλώματος με θύματα ευάλωτα παιδιά.

Πηγή: Cnn.gr