Χαμός με τον Γκλέτσο και το γιαούρτι για τον Μητσοτάκη - Τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ ζητά η ΝΔ

Την διαγραφή του Απόστολου Γκλέτσου από τον ΣΥΡΙΖΑ ζητά η Νέα Δημοκρατία, μετά το βίντεο με το γιαούρτι 

Χαμός με τον Γκλέτσο και το γιαούρτι για τον Μητσοτάκη - Τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ ζητά η ΝΔ

Την διαγραφή του Απόστολου Γκλέτσου από τον ΣΥΡΙΖΑ ζητά η Νέα Δημοκρατία, μετά τα σχόλια πως «θα γιαουρτώσει» τον πρωθυπουργό, ενώ σήμερα εμφανίστηκε κρατώντας γιαούρτι με το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Απόστολος Γκλέτσος, που είναι στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε την ανάρτηση περιφερειακού συμβούλου στο Facebook, με αφορμή την περιοδεία του πρωθυπουργού στη Λαμία.

Γκλέτσος: «Άμα πάω να τον γιαουρτώσω, πιάνεται;»

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Λάμπου, περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής!», έγραψε στο Facebook:

«Έρχεται ο Μητσοτάκης στη Λαμία... Για να δούμε ποιοι θα είναι στο θέατρο; Και μην ακούσω ότι είναι ο πρωθυπουργός και πρέπει να πάνε! Είμαστε σε προεκλογική περίοδο και μάλιστα μετά το έγκλημα των Τεμπών! Όποιος θέλει να τον συναντήσει θεσμικά, υπάρχει το δημαρχείο κλπ! Στο θέατρο θα είναι καθαρή κομματική προεκλογική ομιλία! Για να δούμε...Για να ξέρουμε ντε!».

Κάτω από την ανάρτηση, ο Απόστολος Γκλέτσος σχολίασε: «Άμα πάω να τον γιαουρτώσω, πιάνεται;».

Βίντεο να κρατά γιαούρτι με το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη

Σήμερα, ο Απόστολος Γκλέτσος, εμφανίστηκε σε βίντεο να ποζάρει με ένα γιαούρτι με το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη, σχολιάζοντας πως «είναι τέλειο» ενώ στη συνέχεια το έβαλε δίπλα στο δικό του πρόσωπο για να βγάλει φωτογραφία.

Διαγραφή του Απόστολου Γκλέτσου ζητά η ΝΔ

«Απαιτούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις τραμπούκικες και φασιστικές λογικές του κ. Γκλέτσου. Θα ζητούσαμε και την αυτονόητη διαγραφή του, αλλά στο κόμμα του Πολακισμού οι Πολάκηδες δεν διαγράφονται», αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της μετά την ανάρτηση του βίντεο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Ο κ. Γκλέτσος, μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, ξεπερνώντας κάθε όριο χυδαιότητας, λίγες ημέρες μετά τις απειλές του για επίθεση με γιαούρτι κατά του Πρωθυπουργού, επανήλθε σε αυτές μέσω βίντεο όπου επιδεικνύει γιαούρτι με το πρόσωπο του Πρωθυπουργού. Απαιτούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις τραμπούκικες και φασιστικές λογικές του κ. Γκλέτσου. Θα ζητούσαμε και την αυτονόητη διαγραφή του, αλλά στο κόμμα του Πολακισμού οι Πολάκηδες δεν διαγράφονται, συνεχίζουν ακάθεκτοι να προκαλούν κάθε δημοκράτη με την πλήρη ανοχή του κ. Τσίπρα».

Πηγή: lifo.gr