Εύα Καϊλή: Νέα συνάντηση με την κόρη της σε αποκριάτικο πάρτι για τα παιδιά των φυλακισμένων!

Η μικρή Αριάδνη συνάντησε τη μητέρα της, Εύα Καϊλή, σε πάρτι μασκέ για τα παιδιά των φυλακισμένων που διοργάνωσαν οι υπεύθυνοι των βελγικών φυλακών

Εύα Καϊλή: Νέα συνάντηση με την κόρη της σε αποκριάτικο πάρτι για τα παιδιά των φυλακισμένων!

Με τα πολλά ικανοποιήθηκε το αίτημα της κρατούμενης ευρωβουλευού Εύα Καϊλή, να συναντηθεί για μια ακόμη φορά με τη δύο ετών κόρη της, Αριάδνη.

Αυτό κατέστη δυνατόν εντός των βελγικών φυλακών Χάρεν, σε πάρτι μασκέ όπου παραβρέθηκαν τα παιδιά των φυλακισμένων του ιδρύματος.

Η μικρή επισκέφθηκε τη μητέρα της μαζί με τον παππού της Αλέξανδρο, ο οποίος την Τρίτη επισκέφτηκε στη φυλακή και τον σύντροφό της κόρης του, Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Κατά το δελτίο του Star ο πατέρας της Εύας Καϊλη αφού επισκέφθηκε τον Φραντσέσκο Τζόρτζι στη φυλακή, πήγε την Πέμπτη με την εγγονή του σε δίωρο μασκέ πάρτι για τα παιδιά των κρατουμένων που ετοίμασαν οι ψυχολόγοι της φυλακής Χάρεν.

Η μικρή Αριάδνη ήταν ντυμένη μονόκερως και μάλιστα της ετοίμασαν και έξτρα γιορτή για τα γενέθλια της, αφού την Παρασκευή κλείνει τα δυο της χρόνια.

Όπως σημειώνεται μάλιστα στο ρεπορτάζ, η επίσκεψη του πατέρα της Καϊλή στον Τζόρτζι φανερώνει πως πιθανότατα οι σχέσεις της ευρωβουλευτή με τον σύντροφό της είναι καλές παρά τα δημοσιεύματα περί του αντιθέτου.

Έφεση κατά της απόφασης κατέθεσε η Εύα Καϊλή

Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Εύα Καϊλή, άσκησε έφεση κατά της παράτασης της προφυλάκισής της, η οποία αποφασίστηκε από το τμήμα του Συμβουλίου στις Βρυξέλλες την Πέμπτη, σύμφωνα με τον συνήγορό της, Σβεν Μαρί.

Ο συνήγορός της που ανέλαβε πολύ πρόσφατα τα καθήκοντά του στη θέση του κυρίου Ριζόπουλου, σύμφωνα με τη Le Soir, επιμένει ότι η Εύα Καϊλή πρέπει να βρεθεί αντιμέτωπη με τον Πιερ Αντόνιο Παντσέρι, τον πρώην ευρωβουλευτή που βρίσκεται στο επίκεντρο της έρευνας για τη διαφθορά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή και ο Αντόνιο Παντσέρι που φέρονται να εμπλέκονται στο Qatar Gate παραμένουν υπό κράτηση, όπως αποφασίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης. Φαίνεται πως δεν προκύπτουν νέα στοιχεία για την Εύα Καϊλή, όπως είπαν οι συνήγοροι υπεράσπισης της.

Κατά την ακρόαση, πρώτα τοποθετήθηκε για 10 λεπτά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, πάνω από 40 λεπτά ο Σβεν Μαρίν ενώ ζήτησε και η ίδια η κ. Καϊλή να παρέμβει για ένα λεπτό.