Δίκη Πισπιρίγκου: Καταθέτει για τρίτη μέρα ο Μάνος Δασκαλάκης

Τρίτη μέρα κατάθεσης του Μάνου Δασκαλάκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Αναμένεται να δεχτεί νέο καταιγισμό ερωτήσεων από τον συνήγορο της κατηγορούμενης.

Δίκη Πισπιρίγκου: Καταθέτει για τρίτη μέρα ο Μάνος Δασκαλάκης

Την τρίτη ημέρα κατάθεσης του στο ΜΟΔ διανύει σήμερα ο Μάνος Δασκαλάκης που θα βρεθεί και πάλι απέναντι στον συνήγορο υπεράσπισης της μέχρι πρότινος συζύγου του Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξη Κούγια.

Ο Μάνος Δασκαλάκης που σύμφωνα με τον κ. Αλέξη Κούγια ήταν “αξιοθρήνητος” στο δικαστήριο, θα κληθεί και πάλι να απαντήσει σε έναν νέο καταιγισμό ερωτήσεων που έχει ετοιμάσει ο συνήγορος της κατηγορούμενης για την απόπειρα και την ανθρωποκτονία της πρώτης κόρης τους.

Οι απαντήσεις που έδωσε στην προηγούμενη δικάσιμο ο κ. Δασκαλάκης φάνηκε να “ικανοποιούν” τον κ. Κούγια καθώς, κατά την εκτίμηση του συνηγόρου της 34χρονης, έχει “καταρρίψει το κίνητρο που της αποδίδεται “ ότι δηλαδή σκότωσε τα παιδιά της για να κρατήσει κοντά της τον 31χρονο σύζυγο της.

“Σήμερα έλαμψε η αλήθεια, αποσαφηνίστηκε πλήρως ότι αυτός ο οποίος είχε απόλυτο έρωτα με την κατηγορουμένη ήταν ο κ. Δασκαλάκης” είπε ο κ. Κούγιας μετά το τέλος της δεύτερης ημέρας κατάθεσης του μάρτυρα, ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει για τα “τρυφερά του μηνύματα” προς την Πισπιρίγκου το διάστημα που η Τζωρτζίνα ήταν ήδη παράλυτη και είχαν πεθάνει τα δύο μικρότερα κορίτσια τους. Κατά τον κ. Κούγια τόσο τα επίμαχα μηνύματα όσο και η αντίδραση του Δασκαλάκη για σχέση που είχε συνάψει η 34χρονη με άλλον άντρα, αποδεικνύουν ότι αυτός που ήταν “εμμονικός” στον γάμο που πλέον αναμένει την λύση του, ήταν ο σύζυγος και όχι η σύζυγος.

Ο μάρτυρας αντέτεινε πως τα επίμαχα μηνύματα δεν δίνουν την πλήρη εικόνα της κατάστασης του ζευγαριού και συμπλήρωσε πως “υποκρινόμουν” για να εξασφαλίσει όπως είπε ένα καλό κλίμα “για το παιδί μου”.

Στην προηγούμενη συνεδρίαση ο μάρτυρας που στέκεται απέναντι στην εν διαστάσει σύζυγο του, διευκρίνισε πως η εκδοχή ότι η 34χρονη θέλησε να τον εκδικηθεί με την δολοφονία για την οποία δικάζεται , αφορούσε αποκλειστικά την Τζωρτζίνα και όχι τα άλλα δύο μικρότερα παιδιά. Σύμφωνα με τον Δασκαλάκη, η Μαλένα οδηγήθηκε στον θάνατο ώστε η μητέρα της να μην χρειαστεί να μείνει μαζί της στο Νοσοκομείο στην Αθήνα και να αφήσει τον ίδιο μόνο του στην Πάτρα , ενώ η Ίριδα θυσιάστηκε σύμφωνα με τον μάρτυρα, ”γιατί είμαστε σκοτωμένοι με την κατηγορούμενη και ήθελε να με γυρίσει κοντά της με το πένθος”.

Ανάμεσα σε άλλα αναμένεται πως η πλευρά της κατηγορουμένης σήμερα θα πιέσει όσο μπορεί τον μάρτυρα για όσα υποστήριξε σχετικά με τα κίνητρα της.

πηγή: News247.gr