Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Ίσως να ξανακλείσουν οι δρόμοι το μεσημέρι σύμφωνα με την αστυνομία

Το μεσημέρι ίσως να είναι πιο έντονα τα φαινόμενα και μπορεί κάποιοι δρόμοι να χρειαστεί να ξανακλείσουν.

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Ίσως να ξανακλείσουν οι δρόμοι το μεσημέρι σύμφωνα με την αστυνομία

Μεγάλη ταλαιπωρία βίωσαν οι οδηγοί στην Αττική, ιδιαίτερα το πρωί της Δευτέρας, καθώς κλειστοί παρέμειναν οι περισσότεροι δρόμοι, που είχαν καλυφτεί από χιόνι από την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα», προς αποφυγή εγκλωβισμού οχημάτων.

Συγκεκριμένα είχε διακοπή η λειτουργία σε κεντρικούς οδικούς άξονες, όπως η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο τμήμα της από την γέφυρα Καλυφτάκη μέχρι και τον κόμβο των Οινοφύτων.

Επίσης, είχε κλείσει η λεωφόρος Κατεχάκης από τις 07:25 το πρωί και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της από το ύψος της λεωφόρου Μεσογείων έως την Ελευθερίου Βενιζέλου στην Ηλιούπολη.

Ωστόσο η κυκλοφορία τους αποκαταστάθηκε λίγο μετά τις 10:00. Υπάρχει κάποια ύφεση των φαινομένων αυτή την ώρα και οι δρόμοι δόθηκαν στην κυκλοφορία, ωστόσο από το μεσημέρι ίσως να είναι πιο έντονα τα φαινόμενα και μπορεί κάποιοι δρόμοι να χρειαστεί να ξανακλείσουν, τόνισε στον ΣΚΑΙ η εκπρόσωπος της ελληνικής αστυνομίας Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

Ανέφερε πως όποιος έχει ανάγκη, μπορεί να καλεί την αστυνομία και την πυροσβεστική. Σύμφωνα με την κ. Δημογλίδου, έχουν πραγματοποιηθεί περισσότεροι από 750 έλεγχοι σε οχήματα για αντιολισθητικές αλυσίδες.

Πηγή: in.gr