Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Πυκνές χιονοπτώσεις στην Αττική από τα ξημερώματα (vid)

Πυκνές χιονοπτώσεις στην Αττική από τα ξημερώματα σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου 

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Πυκνές χιονοπτώσεις στην Αττική από τα ξημερώματα (vid)

Για πυκνές χιονοπτώσεις στην Αττική τις επόμενες ώρες που θα φτάσουν ακόμα και στα παραθαλάσσια του νόμου κάνει λόγο ο Σάκης Αρναούτογλου.

Όπως επισημαίνει, η ύφεση των φαινομένων τις τελευταίες ώρες είναι πρόσκαιρη αφού μετά τις 2 με 3 τα ξημερώματα θα αρχίσει να χιονίζει και πάλι στις περισσότερες περιοχές της Αττικής και φυσικά στο κέντρο της Αθήνας.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

«Φίλες και φίλοι
Πρόσκαιρη είναι η ύφεση των φαινομένων στην Αττική!
Οι πιο αξιόλογες χιονοπτώσεις μέχρι στιγμής εντοπίζονται στα δυτικά τμήματα του λεκανοπεδίου, όπου το έστρωσε σύμφωνα με τα μηνύματα που μου στέλνετε ακόμα και πάνω από τα 150μ υψόμετρο.
Κατά τη διάρκεια των μεταμεσονύχτιων αργά όμως ωρών (χοντρικά μετά τις 2 με 3 τη νύχτα) αναμένεται ένας νέος γύρος χιονοπτώσεων στις περισσότερες περιοχές του νομού Αττικής (και στα ανατολικά τμήματά της) ακόμα και σε παραθαλάσσιες περιοχές (καθώς η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση), και φυσικά στο κέντρο της Αθήνας, που κατά τόπους και κατά διαστήματα θα είναι πυκνές και είναι πιθανό να διατηρηθούν περίπου μέχρι και τις προμεσημβρινές -μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας για να εξασθενήσουν και πάλι σταδιακά σε μεγάλο τμήμα του νομού, αφήνοντας όμως πίσω τους κατά πάσα πιθανότητα αξιόλογες χιονοστρώσεις ανάλογα φυσικά το υψόμετρο..
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου»