Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Κλείνει ξανά στις 23:00 η Εθνική οδός στην Καλυφτάκη έως Οινόφυτα

Για λίγες ώρες ακόμα θα παραμείνει ακόμα ανοικτή η εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας στο τμήμα της από τη γέφυρα Καλυφτάκη μέχρι και το ύψος του κόμβου των Οινοφύτων λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα». Από τις 23:00 θα διακοπεί εκ νέου η κυκλοφορία για όλα τα οχήματα ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων.

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Κλείνει ξανά στις 23:00 η Εθνική οδός στην Καλυφτάκη έως Οινόφυτα

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, από τις 23:00 θα διακοπεί εκ νέου η κυκλοφορία για όλα τα οχήματα ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων.

Η κυκλοφορία παραμείνει ανοιχτή μέχρι και τις 23.00 και από την ώρα εκείνη, θα απαγορευτεί εκ νέου και δε θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η ΕΛ.ΑΣ, παρακαλεί τους οδηγούς οχημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους στα συγκεκριμένα οδικά τμήματα προς αποφυγή ταλαιπωρίας τους και δημιουργίας πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων και να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Παράλληλα διεκόπη η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Αττικής Οδού από το ύψος της περιφερειακής Αιγάλεω μέχρι την Αθηνών-Κορίνθου και στα δύο ρεύματα.

Τέλος, διεκόπη ξανά η κυκλοφορία κίνηση στην παλαιά Εθνική οδό Ελευσίνας-Θηβών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τη Χ/Θ 5,000 (πρατήριο καυσίμων Revoil-πρώην Cyclon) έως τα όρια του Ν. Αττικής με τον Ν. Βοιωτίας (Χ/Θ 30,000).

Κλειστή η Αττική Οδός και στα δύο ρεύματα στην Περιφερειακή Αιγάλεω

Συγκεκριμένα, νωρίτερα έκλεισε και στα δύο ρεύματα η Αττική Οδός από το ύψος της Περιφερειακής Αιγάλεω, μέχρι τον κόμβο με την Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση της Τροχαίας, η Αττική οδός παραμένει προσωρινά κλειστή στην είσοδο από Ελευσίνα προς Αεροδρόμιο .

Στο ρεύμα προς Ελευσίνα τα οχήματα φτάνουν ως το ύψος της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας.

Πηγή: cnn.gr