Στάθης Τσιτλακίδης: Θρήνος στην κηδεία του κυβερνήτη – «Ήσουν πάντα ένας ήρωας»

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε, ο κυβερνήτης του μοιραίου Phantom Στάθης Τσιτλακίδης, συνοδευόμενος από συναδέλφους του, πλήθος κόσμου και την οικογένειά του.

Στάθης Τσιτλακίδης: Θρήνος στην κηδεία του κυβερνήτη – «Ήσουν πάντα ένας ήρωας»

Βουβός ο πόνος των οικείων του, με έναν συνάδελφό του και τον αδελφό του να τον αποχαιρετούν με επικήδειους, στο εσωτερικό του ιερού ναού, όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία, στη γενέτειρά του, στο χωριό Γρανίτης της Δράμας.

«Είσαι ο ήρωάς μας, είχες ακόμα πολλά να προσφέρεις στην Πολεμική Αεροπορία, αλλά δυστυχώς έφυγες πολύ νωρίς» ανέφερε στον επικήδειό του, συνάδελφός του, με έκδηλη συγκίνηση.

«Ποτέ δεν υπήρξες ένας απλός άνθρωπος. Ήσουν πάντα ένας ήρωας. Τιμούμε την προσπάθεια κάποιου να καταφέρει το αδύνατο με κάθε κόστος. Μας έδειξες τον δρόμο, εδώ, στο ακριτικό Νευροκόπι. Απέδειξες ποια είναι τα ιδανικά και οι αξίες της πατρίδας μας. Έδειξες έμπρακτα την έννοια της φιλίας, της συντροφιάς και της οικογένειας» είπε ο αδελφός του προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

Της πομπής που μετέφερε τη σορό του άτυχου σμηναγού στον ιερό ναό Παμμεγιστών Ταξιαρχών, στον Γρανίτη Δράμας, προπορευόταν αξιωματικός – συνάδελφός του, που κρατούσε το ξίφος και το πηλήκιό του και ο οποίος τον Οκτώβριο θα γινόταν κουμπάρος στον γάμο του.