Θεοδωρικάκος: Κατέθεσε μήνυση κατά του απόστρατου αστυνομικού

Μήνυση σε βάρος του απόστρατου αξιωματικού κατέθεσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Θεοδωρικάκος: Κατέθεσε μήνυση κατά του απόστρατου αστυνομικού

Μήνυση στον απόστρατο αξιωματικό κατέθεσε, όπως είχε άλλωστε προειδοποιήσει, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με δημοσίευμα ο απόστρατος αστυνομικός καταγγέλλει ότι ο κ. Θεοδωρικάκος συγκάλυψε υπόθεση ναρκωτικών στην οποία φέρεται να είχε εμπλακεί ο γιος του.

Μάλιστα, μιλώντας στις κάμερες έξω από τον Άρειο Πάγο, δήλωσε:

"Κατέθεσα μήνυση προ ολίγου εναντίον του αποστρατευμένους στις τελευταίες κρίσεις αξιωματικού, ο οποίος εκτέλεσε την άθλια σκευωρία με ψέματα και συκοφαντίες σε βάρος του προσώπου μου. Η σκευωρία κατέρρευσε από τα στοιχεία του ελέγχου που ήδη διεξάγεται. Οι αστυνομικοί που διεξήγαγαν τον έλεγχο των τεσσάρων νεαρών πριν από 15 μήνες που τώρα θυμήθηκε ο αποστρατευθείς αξιωματικός κατέθεσαν ότι ο έλεγχος έγινε κανονικά και δεν βρέθηκε τίποτα μεμπτό. Το στοιχείο αυτό αποτελεί τμήμα της δικογραφίας.

Ο συκοφάντης επιχείρηση να με πλήξει πολιτικά και ηθικά. Αυτός και όποιος άλλος είναι από πίσω. Ακόμα κι αυτός όμως στην κατάθεσή του δεν είχε το παραμικρό να πει και ούτε καν αναφέρθηκε στο όνομά μου. Άρα η υπόθεση οργανώθηκε για συγκεκριμένους σκοπούς.

Ένα ξεκάθαρο μήνυμα λοιπόν προς αυτούς που οργάνωσαν αυτή τη σκευωρία: Θα τους πάω μέχρι τέλους. και τον λόγο έχει η ανεξάρτητη δικαιοσύνη. Και κάτι ακόμη. Με την υπόληψη του γιου και της οικογένειάς μου δεν θα αφήσω κανέναν να παίξει. Είμαι ξεκάθαρος. Και πλέον η αλήθεια έχει λάμψει. Θα αποκαλυφθούν όλα. Και για τα κίνητρα και για το ποιος κρύβεται από πίσω".

Πηγή: news247.gr