Βόλος: Ένας 84χρονος έδειρε τη νύφη του για οικονομικές διαφορές

Πήρε προθεσμία για απολογηθεί ένας 84χρονος που κατηγορείται ότι έδειρε την 53χρονη νύφη στο κέντρο του Βόλου

Βόλος: Ένας 84χρονος έδειρε τη νύφη του για οικονομικές διαφορές

Για την Παρασκευή πήρε προθεσμία για απολογηθεί ένας 84χρονος που κατηγορείται ότι έδειρε την 53χρονη νύφη του χθες έξω από το κατάστημά του στο κέντρο της πόλης. Η ίδια υπέβαλλε μήνυση εναντίον του λέγοντας ότι στον διαπληκτισμό πάνω της έσκισε το μπουφάν και την τραβούσε από τα μαλλιά.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε χθες το πρωί στην οδό Δημητριάδος, μπροστά στα μάτια περαστικών και πελατών γειτονικής τράπεζας. Ο ηλικιωμένος και η νύφη του φέρεται να έχουν οικονομικές διαφορές. Ο πεθερός αν και μοίρασε την περιουσία στα παιδιά του το συγκεκριμένο κατάστημα που στέγαζε την επιχείρησή του, είχε υποσχεθεί ότι θα το έδινε στη νύφη του όταν συνταξιοδοτούνταν.

Όμως αυτό δεν έγινε και η νύφη του χθες με εξουσιοδότηση του συζύγου της περίμενε τον πεθερό της έξω από το κατάστημα στις 8:30 π.μ. και του ζήτησε τα κλειδιά. Εκείνος θύμωσε και διαπληκτίστηκαν αρχικά λεκτικά ενώ στη συνέχεια ο καυγάς είχε και ξύλο. Ο ηλικιωμένος συνελήφθη μετά από μήνυση της νύφης του η οποία δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο ενώ ο 84χρονος είπε στον εισαγγελέα ότι δεν ζει με τα παιδιά του, αλλά μόνος του, φροντίζοντας τον εαυτό του.

Πηγή: ertnews.gr