Ουκρανός ο 15χρονος που μαχαιρώθηκε στη Νέα Σμύρνη - «Συχνό φαινόμενο οι τσακωμοί στην πλατεία»

Αφού μαχαίρωσαν τον ανήλικο, του έκλεψαν το πορτοφόλι και το κινητό - «Ηταν μαχαιρωμένος στο πόδι. Μας τον έφεραν δύο κορίτσια», λέει υπάλληλος του ψητοπωλείου

Ουκρανός ο 15χρονος που μαχαιρώθηκε στη Νέα Σμύρνη - «Συχνό φαινόμενο οι τσακωμοί στην πλατεία»

Θύμα επίθεσης έπεσε ένας 15χρονος, το βράδυ της Κυριακής (29/1), στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, οι οποίοι μίλησαν στο protothema.gr ο ανήλικος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στο πόδι από συμμορίες ανηλίκων και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Παίδων όπου και νοσηλεύεται.

Τα μέλη της συμμορίας αφού μαχαίρωσαν τον 15χρονο, του έκλεψαν το πορτοφόλι και το κινητό και τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με τις ίδιες μαρυρίες, το 15χρονο παιδί, ουκρανικής καταγωγής το μετέφεραν δύο κορίτσια σε ένα ψητοπωλείο της πλατείας όπου ήταν ανοιχτό εκείνη την ώρα για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

«Χτες το βράδυ έγινε μια συμπλοκή μεταξύ νεαρών ατόμων, τον μαχαίρωσαν, του πήραν το κινητό. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Πολλές φορές, ακούμε φωνές εκεί στην πλατεία από άτομα που διαφωνούν μεταξύ τους για ναρκωτικά ή για οτιδήποτε άλλο και καταλήγουν μαχαιρωμένοι», δήλωσε ένας κάτοικος της περιοχής.

«Το περιθάλψαμε το παιδί, το βοηθήσαμε. Ηταν μαχαιρωμένος στο πόδι. Μας τον έφεραν δύο κορίτσια», δήλωσε υπάλληλος του ψητοπωλείου.

Πηγή: Πρώτο Θέμα