Ηράκλειο: Καταδικάστηκε για την κακοποίηση της 13χρονης κόρης του

Σε ποινή φυλάκισης 2 ετών και 3 μηνών με αναστολή καταδικάστηκε, ο 44χρονος πατέρας μετά την καταγγελία για επαναλαμβανόμενα περιστατικά κακοποίησης στη 13χρονη κόρη του.

Ηράκλειο: Καταδικάστηκε για την κακοποίηση της 13χρονης κόρης του

Το κορίτσι κατήγγειλε ότι ο 44χρονος πέταξε το κινητό στο κεφάλι της, προσθέτοντας ότι της κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στα πλευρά.

Ο 44χρονος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες της κόρης του, ωστόσο το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου αποφάσισε, σύμφωνα με το Cretalive, την καταδίκη του.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι η ανήλικη αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο επειδή δεν ανέχεται να την ελέγχει ο πατέρας της. Συμπλήρωσε ότι το κορίτσι, το οποίο τον τελευταίο καιρό διαμένει στο σπίτι της γιαγιάς του, ξενυχτάει μέχρι τα ξημερώματα, κάνει κακές παρέες και αυτό τον έχει ενοχλήσει.

Οι γονείς της ανήλικης είναι διαζευγμένοι. Ο πατέρας έχει δημιουργήσει άλλη σχέση την τελευταία 8ετία. Το κορίτσι κατήγγειλε ότι ο 44χρονος πέταξε το κινητό στο κεφάλι της, προσθέτοντας ότι της κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στα πλευρά. Ακόμα έχει καταγγείλει ότι το καλοκαίρι πέταξε στα πόδια της ένα μπουκάλι βότκα και ότι ο πατέρας της γενικότερα πίνει.

Πηγή: kathimerini.gr