Δράμα: Προφυλακιστέος ο 36χρονος που κατηγορείται για βιασμό του γιου της συντρόφου του

Σε καταγγελία για απόπειρα βιασμού από τον 36χρονο είχε προχωρήσει 15χρονος φίλος του αγοριού.

Δράμα: Προφυλακιστέος ο 36χρονος που κατηγορείται για βιασμό του γιου της συντρόφου του

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 36χρονος από τη Δράμα που κατηγορείται για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό του ανήλικου γιου της συντρόφου του και την απόπειρα βιασμού ενός άλλου αγοριού.

Το προηγούμενο διάστημα 15χρονος είχε προβεί σε καταγγελία σε βάρος του 36χρονου για απόπειρα βιασμού, κάτι που απασχόλησε την Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας. Σύμφωνα με την καταγγελία, η απόπειρα έγινε το βράδυ της Κυριακής των Χριστουγέννων, όταν ο ανήλικος έμεινε το βράδυ στο σπίτι του συμμαθητή του.

Όπως δήλωσε το παιδί, κατά τη διάρκεια της βραδιάς κι ενώ κοιμόταν, ο σύντροφος της μητέρας του φίλου του προσπάθησε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά. Κατάφερε να του ξεφύγει ωστόσο, μίλησε στη μητέρα του και η υπόθεση πέρασε στα χέρια της Αστυνομίας.

Μετά την καταγγελία ο 15χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή και στο πλαίσιο της έρευνας εξετάστηκε και ο 15χρονος φίλος του, ο οποίος όταν έμαθε για το περιστατικό την ημέρα των Χριστουγέννων, εκμυστηρεύτηκε στον συνομήλικο φίλο του, πως κι ο ίδιος ζούσε τον ίδιο εφιάλτη για 3,5 χρόνια, από τον 36χρονο σύντροφο της μητέρας του.

Πηγή: naftemporiki.gr