Jeremy Renner: Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο ο αστέρας των Avengers!

Έπειτα από ατύχημα που είχε καθώς καθάριζε τα χιόνια από το σπίτι του.

Jeremy Renner: Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο ο αστέρας των Avengers!

Δυσάρεστα ξεκίνησε η χρονιά για τον Τζέρεμι Ρένερ (Jeremy Renner), τον αστέρα των Avengers ταινιών της Marvel, ο οποίος νοσηλεύεται εκτάκτως στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο αντιπρόσωπος του επιβεβαίωσε πριν μερικές ώρες πως ο Ρένερ είναι «σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση». Χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη αναλυτικά τι συνέβη, ο ηθοποιός βρισκόταν στο σπίτι του στη Σιέρρα Νεβάδα και τραυματίστηκε καθώς καθάριζε χιόνι «σε ένα ατύχημα που σχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες». Ξένα μέσα ενημέρωσης επισημαίνουν πως ο 51χρονος ηθοποιός έχει τραυματιστεί σοβαρά και μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο με αεροπορικά μέσα.

Για την ιστορία, πολλές φορές στο παρελθόν έχουν κυκλοφορήσει στα social media βίντεο και φωτογραφίες με τον Ρένερ να χειρίζεται εκχιονιστικά μηχανήματα και άλλα βαρέα οχήματα, αλλά δεν γνωρίζουμε αν ο τραυματισμός του σχετίζεται με κάτι τέτοιο.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με τη δουλειά του, πέρα από τις ταινίες και τις σειρές της Mavel, ο Ρένερ έχει ένα πραγματικά εντυπωσιακό βιογραφικό. Σύμφωνα με το Wikipedia, είναι γνωστός για τη συμμετοχή του στην ταινία της Κάθριν Μπίγκελοου The Hurt Locker που του χάρισε την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου, καθώς και για τις ταινίες Επικίνδυνη Αποστολή – Πρωτόκολλο: Φάντασμα (Mission: Impossible – Ghost Protocol, 2011), Η Κληρονομιά του Μπορν (The Bourne Legacy, 2012) και Οδηγός Διαπλοκής (American Hustle).

Κατά τη δεκαετία του 2000, ο ηθοποιός συμμετείχε τόσο σε ανεξάρτητες παραγωγές όπως οι ταινίες Dahmer (2002) και Neo Ned (2005), όσο και σε υπερπαραγωγές όπως οι ταινίες S.W.A.T.: Επίλεκτη Ομάδα Κρούσης (S.W.A.T., 2003), Η Δολοφονία του Τζέσε Τζέιμς από τον Δειλό Ρόμπερτ Φορντ (The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford, 2007) και 28 Εβδομάδες Μετά (28 Weeks Later, 2007).

Το 2010 έλαβε τη δεύτερη του υποψηφιότητα για βραβείο Όσκαρ, αυτή τη φορά για Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου, για τη συμμετοχή του στην ταινία The Town.

Πηγή: unboxholics.com