Στον εισαγγελέα η δικογραφία για τον ξυλοδαρμό οπαδών του Άρη στο Περιστέρι

Όπως έγινε γνωστό από τον κυβερνητικό εκπρόσωποΓιάννη Οικονόμου, η δικογραφία της υπόθεσης βρίσκεται στον εισαγγελέα.

Στον εισαγγελέα η δικογραφία για τον ξυλοδαρμό οπαδών του Άρη στο Περιστέρι

Έπειτα από τα όσα συνέβησαν στο Περιστέρι, με την λήξη του αγώνα Ατρόμητος - Άρης, η δικογραφία της υπόθεσης βρίσκεται στον εισαγγελέα, σύμφωνα με τον Γιάννη Οικονόμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι οι «αρμόδιες υπηρεσίες του αρχηγείου, διέταξαν την ΓΑΔΑ να εκδώσει διαταγή διενέργειας ΕΔΕ, ως συνέχεια σειράς δημοσιευμάτων. Στις 6 Νοεμβρίου εκδόθηκε η διαταγή προκαταρκτικής εξέτασης να διερευνηθεί η υπόθεση από πειθαρχικής πλευράς και να καταλογιστούν ευθύνες σε βάρος οποιουδήποτε υπαίτιου», ενώ πρόσθεσε:

«Στις 10 του ίδιου μήνα μετατράπηκε σε ένορκη διοικητική εξέταση που ανατέθηκε σε ανώτατο αξιωματικό. Ενημερώθηκε από την αρμόδια διεύθυνση η ανεξάρτητη διοικητική αρχή συνήγορος του πολίτη να εξετάσει αν θα επιληφθεί ως μηχανισμός διερεύνησης αυθαιρεσίας. Η ΕΔΕ βρίσκεται στο στάδιο της διενέργεια και επίκειται η ολοκλήρωσή της» τόνισε και κατέληξε:

«…τις ποινικές ευθύνες τις καταλογίζουν τα δικαστήρια. Η ΕΛΑΣ ολοκλήρωσε και την ποινική προανάκριση και από τις 16 Νοεμβρίου η δικογραφία βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα. Κινηθήκαμε άμεσα και ταχύτητα και χωρίς καμία προσπάθεια συγκάλυψης».