Αλεξανδρούπολη: «Ρινγκ» το Δημοτικό Συμβούλιο - Άγριος καβγάς (vid)

Σε "ρινγκ" παραλίγο να μετατραπεί η αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στην Αλεξανδρούπολη, καθώς δημοτικοί σύμβουλοι αντίπαλων παρατάξεων παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

Αλεξανδρούπολη: «Ρινγκ» το Δημοτικό Συμβούλιο - Άγριος καβγάς (vid)

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης (9/11), κατά την προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δ.Σ., ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στον δημοτικό σύμβουλο, Θέμη Κυριακίδη, της παράταξης "Πόλη και Πολίτες" και του Αντιδήμαρχου Ποιότητας Ζωής, Σάββα Σεφερειάδη, με αφορμή το περιεχόμενο, τα συμπεράσματα και τις προτάσεις της «αναλογιστικής μελέτης ανάλυσης ανταποδοτικών τελών του Δήμου Αλεξανδρούπολης».

Σύμφωνα με την μελέτη, τα δημοτικά τέλη αναμένεται να παραμείνουν ως έχουν και για το 2023, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της αντιπολιτευόμενης παράταξης "Πόλη και Πολίτες", η οποία ζητά την μείωση των δημοτικών τελών και επέμενε να τεθεί σε ψηφοφορία η δική της πρόταση για μείωση ύψους 10%.

Η ψηφοφορία δεν έγινε, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύτηκαν στο e-evros, λίγο πριν ψηφίσει το Σώμα για να αποφασιστεί αν εγκρίνεται η αναλογιστική μελέτη, ο κ. Κυριακίδης σηκώθηκε από τη θέση του και κατευθύνθηκε διαμαρτυρόμενος προς το προεδρείο.

Ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, Σάββας Σεφεριάδης, εκείνη την στιγμή σηκώθηκε και προσπάθησε να πιάσει τον κ. Κυριακίδη προκειμένου να τον απομακρύνει από το προεδρείο και τότε η κατάσταση κόντεψε να ξεφύγει, αφού λίγο έλειψε να πιαστούν οι δύο άντρες στα χέρια.

Εκείνη τη στιγμή διακόπηκε ο ήχος της μετάδοσης και δεν έγινε γνωστό πως κατέληξε η συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δείτε το βίντεο από την "επεισοδιακή συνεδρίαση":

πηγή: News247.gr