Κολωνός: Τέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης

Η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του 12χρονου παιδιού στον Κολωνό εξέδωσε νέα εντάλματα σύλληψης για άλλα 4 πρόσωπα. Συνολικά 10 οι κατηγορούμενοι.

Κολωνός: Τέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης

Νέα εντάλματα σύλληψης για τέσσερα πρόσωπα, εκ των οποίων τα τρία είναι ήδη γνωστά στις αρχές, εξέδωσε η 33η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του 12χρονου παιδιού στον Κολωνό, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των κατηγορουμένων στους 10.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις άνδρες έχουν ήδη το προηγούμενο διάστημα προσέλθει ενώπιον των αστυνομικών αρχών αυτοβούλως, υποστηρίζοντας ότι συνομίλησαν με το κορίτσι μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής ωστόσο ουδέποτε συναντήθηκαν από κοντά.

Ωστόσο, φαίνεται πως η τελευταία συμπληρωματική κατάθεση του παιδιού ανατρέπει τους ισχυρισμούς τους, καθώς η 12χρονη φέρεται να αναγνώρισε στα πρόσωπά τους άνδρες που την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Έτσι πλέον οι τέσσερις κατηγορούμενοι εφόσον εντοπιστούν θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης αντιμέτωποι με την κακουργηματική κατηγορία της τέλεσης γενετήσιας πράξης με ανήλικο κάτω των 12 ετών έναντι αμοιβής, το οποίο επισύρει ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών.

πηγή: News247.gr