Επίθεση με καυστικό υγρό: Διεκομίσθη στην Αθήνα ο 36χρονος - Άφαντη η εν διαστάσει σύζυγός του

Με αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας μεταφέρθηκε από το ΠΑΓΝΗ στο Θριάσιο νοσοκομείο ο 36χρονος που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό από την εν διαστάσει σύζυγό του. Αναζητείται από τις αρχές η 38χρονη γυναίκα.

Επίθεση με καυστικό υγρό: Διεκομίσθη στην Αθήνα ο 36χρονος - Άφαντη η εν διαστάσει σύζυγός του

Σε ειδική μονάδα αποκατάστασης εγκαυμάτων μεταφέρθηκε ο 36χρονος που υπέστη σοβαρό τραυματισμό μετά την επίθεση με καυστικό υγρό από την 38χρονη εν διαστάσει σύζυγό του.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση αεροδιακομιδής του 36χρονου από το ΠΑΓΝΗ με αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας στην Αθήνα.

Ο 36χρονος αναμένεται να νοσηλευτεί στο Θριάσιο νοσοκομείο προκειμένου να αποκατασταθούν τα εγκαύματα δευτέρου βαθμού που έχει υποστεί στο δεξί μέρος του προσώπου του.

Σε δηλώσεις που έκανε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης για την κατάσταση της υγείας του 36χρονου: "Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να χάσει το μάτι του αφού φέρει σοβαρή βλάβη. Προς το παρόν δεν έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ενώ προληπτικά νοσηλεύτηκε για λίγη ώρα στην Εντατική. Φέρει εγκαύματα δευτέρου βαθμού στα χέρια και στην αριστερή πλευρά του προσώπου του".

Αναζητείται η 38χρονη

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη της 38χρονης η οποία κάτω υπό άγνωστες συνθήκες καυγάδισε με τον 36χρονο.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η σχέση της 38χρονης με τον 36χρονο ήταν αρκετά προβληματική με την ίδια να βιώνει εφιαλτικές στιγμές.

Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής φαίνεται πως έδωσαν ραντεβού οι δυο τους σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου με την 38χρονη να κρατάει ένα μπουκαλάκι με καυστικό υγρό και να περιλούζει τον εν διαστάσει σύζυγό της ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Έκτοτε, οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ίδια ίσως παραδοθεί τις επόμενες ώρες στην αστυνομία.

Το βεβαρημένο ιστορικό του 36χρονου

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 36χρονος είχε πριν λίγο καιρό αποφυλακιστεί από τις φυλακές καθώς είχε καταδικαστεί για μία σειρά από ένοπλες ληστείες με καλάσνικοφ που σημειώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Ειδικότερα, ο 36χρονος είχε καταδικαστεί σε 89 χρόνια ποινή κάθειρξης από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης καθώς συμμετείχε σε μία σειρά από ένοπλες ληστείες με καλάσνικοφ που είχαν σημειωθεί από το 2012 μέχρι το 2015 με αποκορύφωμα την κινηματογραφική ληστεία σε κοσμηματοπωλείο.

Η αστυνομία αναζητά την 38χρονη γυναίκα ενώ παράλληλα διεξάγεται έρευνα αναφορικά με τα αίτια που οδήγησαν στην επίθεση.

Πηγή: news247.gr