Αττική: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο 8 Οκτωβρίου για την «33η Ποδηλατική Σπαρτακιάδα»

Προσωρινή, τμηματική και ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα ισχύσει το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στην Αττική, από 07:30-12:00, λόγω της «33ης Ποδηλατικής Σπαρτακιάδας».

Αττική: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο 8 Οκτωβρίου για την «33η Ποδηλατική Σπαρτακιάδα»

Συγκεκριμένα, οι εν λόγω ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν ως εξής:

  • Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και έρεισμα της Λ. Αθηνών, στο τμήμα της από τη συμβολή της με τη Λ. Κηφισού (έξοδος προς Κόρινθο - παράδρομος) μέχρι το ύψος της συμβολής της με την Ιερά Οδό (Ψ.Ν. «Δαφνί»), ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.
  • Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και έρεισμα της Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με την είσοδο του Ψ.Ν. «Δαφνί» έως τη χ/θ 15+600, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.
  • Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και έρεισμα της Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου, στο τμήμα της από τη χ/θ 15+600 έως τη χ/θ 23+000, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.
  • Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και Λ.Ε.Α. της Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου, στο τμήμα της από τη χ/θ 23+000 έως τη χ/θ 59+800, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.
  • Ολόκληρο το πλάτος του οδοστρώματος (τρεις λωρίδες μειωμένου πλάτους) της Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου, στο τμήμα της από τη χ/θ 26+800 έως τη χ/θ 27+200 και από τη χ/θ 38+700 έως τη χ/θ 39+200, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, λόγω εκτέλεσης εργασιών ανακατασκευής τεχνικών με τοπική παράκαμψη και στένωση των λωρίδων κυκλοφορίας.

Η τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα βρίσκονται κατά μήκος της διαδρομής.