Καβάλα: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τις δολοφονίες μητέρας και βρέφους

Τις λεπτομέρειες από τις τραγικές τελευταίες στιγμές της άτυχης 31χρονης και του βρέφους που σκότωσε ο 56χρονος κτηνοτρόφος από την Καβάλα, πριν αυτοκτονήσει, φέρνει στη δημοσιότητα η ιατροδικαστική εξέταση.

Καβάλα: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τις δολοφονίες μητέρας και βρέφους

Ο ιατροδικαστής που ασχολήθηκε με την υπόθεση, Νίκος Κιφνίδης, μίλησε στη Voria.gr, λέγοντας πως είχε ένα δύσκολο έργο, ιδίως με την εξέταση του 11 μηνών Στέλιου.

Σύμφωνα με την περιγραφή του, ο 56χρονος φέρεται αρχικά να πυροβόλησε το μωρό, το οποίο είχε τοποθετήσει στο έδαφος, πισώπλατα και αριστερά, μπροστά στα μάτια της μητέρας του. Χρησιμοποίηση μονόκαννο όπλο του και χρησιμοποίησε σκάγια για πουλιά. Ο θάνατος του βρέφους ήταν ακαριαίος.

Στη συνέχεια, ξαναγέμισε το όπλο του και αυτή τη φορά με δράμια, δηλαδή σκάγια που σκοτώνουν αγριογούρουνα, και πυροβόλησε πισώπλατα την πρώην σύντροφό του, την Άννα. Η γυναίκα βρήκε επίσης ακαριαίο θάνατο καθώς τρυπήθηκαν τα πνευμόνια, η καρδιά της και μέρος του συκωτιού της.

Όταν τελικά ο 56χρονος δράστης έστρεψε το όπλο στην καρδιά του, η πρώτη του προσπάθεια να αυτοκτονήσει απέτυχε, καθώς φαίνεται πως γλίστρησε το όπλο από τα χέρια του.

Ο δράστης αυτοπυροβολήθηκε πρώτα λοξά, από τα δεξιά προς τα αριστερά, με αποτέλεσμα να σπάσει μερικά πλευρά του, χωρίς όμως να προκαλέσει τον θάνατό του. Τότε, έβαλε νέα σφαίρα στο όπλο και αυτήν τη φορά έβαλε στο στόμα του την κάννη και πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Πηγή: Cnn.gr