Εγκαινιάστηκε η υπογειοποίηση δίπλα από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Το έργο θα δώσει ανάσα στο κυκλοφοριακό πρόβλημα του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ θα εξυπηρετεί και το γήπεδο «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena»

Εγκαινιάστηκε η υπογειοποίηση δίπλα από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Ένα έργο που είχε άμεση σχέση με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ εγκαινιάστηκε σήμερα. Ο λόγος για την υπογειοποίηση των οδών Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών στη Νέα Φιλαδέλφεια που παραδίδεται στην κυκλοφορία.

Το έργο αυτό θα δώσει ανάσα στο κυκλοφοριακό πρόβλημα του δήμου, ενώ θα εξυπηρετεί και την «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».

Παρόντες ήταν ακόμη ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, ο βουλευτής Γιώργος Κουμουτσάκος και ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος Γαβριήλ. Το παρών στην τελετή των εγκαινίων έδωσε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Με δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ο περιφερειάρχης Αττικής ανέφερε πως την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου θα βρεθεί στην OPAP Arena η επιτροπή για την άδεια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι θα έχουν γίνει όλα όσα πρέπει για να πάρει η OPAP Arena το πράσινο φως.

«Εμείς κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν σε επίπεδο χρηματοδότησης για την κατασκευή του γηπέδου. Από εκεί και πέρα υπάρχουν ανεξάρτητες υπηρεσίες, οι οποίες βλέπουν για την ασφάλεια των φιλάθλων. Στις 22 του μηνός θα έρθει η επιτροπή. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουν γίνει όλα αυτά που πρέπει από τη διοίκηση γιατί όλοι μας ανυπομονούμε να ανοίξει το γήπεδο για τον λαό της ΑΕΚ και για όλους όσους εργάστηκαν γι' αυτό το γήπεδο», υπογράμμισε ο κ. Πατούλης.

Ο μητροπολίτης Γαβριήλ απηύθυνε χαιρετισμό και απευθυνόμενος στον Δημήτρη Μελισσανίδη του είπε: «Περιμένουμε όλοι με αγωνία την πρώτη σφυρίχτρα στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ». Η ατάκα προκάλεσε ενθουσιασμό στους παρεβρισκόμενους οι οποίοι χειροκρότησαν, ενώ μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας οπαδοί της ΑΕΚ φώναξαν συνθήματα για την ομάδα.

Με το έργο της υπογειοποίησης να εγκαινιάζεται και να δίνεται στην κυκλοφορία, όλοι μετρούν αντίστροφα για το επίσημο άνοιγμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στις 30 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: Cnn.gr