Σέρρες: Δέντρο καταπλάκωσε και σκότωσε έναν 69χρονο (vid)

Θύμα της κακοκαιρίας έπεσε ένας 69χρονος άνδρας στα Χρυσοχώραφα Σερρών.

Σέρρες: Δέντρο καταπλάκωσε και σκότωσε έναν 69χρονο (vid)

Άδοξο θάνατο βρήκε ένας 69χρονος άνδρας στα Χρυσοχώραφα Σερρών καθώς καταπλακώθηκε από ένα δέντρο στην αυλή του σπιτιού του, ύστερα από την κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή.

Ο αδελφός του 69χρονου είπε στην ΕΡΤ Σερρών: «Εγώ τον βρήκα σκοτωμένο κάτω από το δένδρο. Είχε πιάσει το μπουρίνι. Είκοσι λεπτά φυσούσε δυνατά. Εγώ καθόμουν στη βεράντα του σπιτιού μου το οποίο βρίσκεται 200 μέτρα από το δικό του. Μόλις τελείωσε το μπουρίνι, πήρα το αυτοκίνητο μου να πάω στη δουλειά μου, να ταΐσω τα πρόβατα. Περνώντας από το σπίτι του αδελφού μου, είδα το δένδρο πεσμένο και σταμάτησα. Μπήκα στην αυλή, φώναξα «Γιάννη» αλλά δεν τον έβλεπα. Ο Γιάννης δεν είναι μόνο αδελφός μου είναι και φίλος μου. Τον έψαξα μήπως ήταν στα περιστέρια ή στις κότες του. Μόλις γύρισα τον είδα κάτω από το δένδρο. Το κλαδί τον είχε καπακώσει στην καρδιά. Άρχισα να φωνάζω για να με βοηθήσουν να σηκώσουμε το δένδρο. Δεν μπορούσα να το σηκώσω μόνος. Άρχισα να ουρλιάζω στην γειτονιά και ήρθαν οι γείτονες και κόψαμε το κλαδί, απελευθερώθηκε αλλά ήταν ήδη αργά. Πρέπει να ήταν κάτω από το δένδρο περίπου σαράντα λεπτά. Ήρθε το ασθενοφόρο και τον πήρε».

Όσον αφορά τις συνθήκες τις τραγωδίας ο αδελφός του 69χρονου είπε: «Κάτω από το δένδρο βρήκαμε το τραπεζάκι που υπήρχε στην αυλή σπασμένο και πεσμένα κάτω το κινητό και το σταθερό τηλέφωνο. Φαίνεται ότι τα είχε ξεχάσει εκεί και βγήκε να τα πάρει και τον καταπλάκωσε το δένδρο το δένδρο, ένα μεγάλο πεύκο που το ξερίζωσε ο δυνατός αέρας».