Χαϊδάρι: Καλάσνικοφ και σφαίρες βρήκε η αστυνομία σε αυτοκίνητο βαρυποινίτη (vid)

Καλάσνικοφ, σφαίρες και γεμιστήρες εντόπισαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης σε αυτοκίνητο που επέβαινε πρώην βαρυποινίτης στο Χαϊδάρι.

Χαϊδάρι: Καλάσνικοφ και σφαίρες βρήκε η αστυνομία σε αυτοκίνητο βαρυποινίτη (vid)

Καλάσνικοφ, σφαίρες και γεμιστήρες εντόπισαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης σε αυτοκίνητο που επέβαινε πρώην βαρυποινίτης, που είχε αποφυλακιστεί τον προηγούμενο Ιούνιο, κι ένας συνεργός του.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το πρωί το όχημά τους θεωρήθηκε ύποπτο από τις Αρχές και στο Χαϊδάρι το σταμάτησαν για έλεγχο. Αρχικά βρέθηκε στην κατοχή τους ένα μαχαίρι και αφού οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου έγιναν έρευνες στο όχημά τους, όπου σε ειδικές κρύπτες βρέθηκαν δυο καλάσνικοφ και δύο γεμιστήρες με 90 σφαίρες.

Τα δύο άτομα συνελήφθησαν και λίγο αργότερα πέρασαν το κατώφλι της ΓΑΔΑ όπου θα συνεχιστεί η έρευνα και ίσως να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις όσον αφορά στο οργανωμένο έγκλημα.

Η σύλληψή τους εξελίσσεται, όπως όλα δείχνουν, σε πολύ σοβαρή υπόθεση για τις Αρχές, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η έρευνα πέρασε στα χέρια αξιωματικών κεντρικής υπηρεσίας της Ασφάλειας Αττικής που ασχολείται με το οργανωμένο έγκλημα.

Πηγή: kathimerini.gr