Χαμόγελο του Παιδιού: «Βρέθηκε η 15χρονη Βιολέτα που είχε εξαφανιστεί στην Ομόνοια»

Εντοπίστηκε η 15χρονη Βιολέτα που είχαν χαθεί στα ίχνη της στην περιοχή της Ομόνοιας

Χαμόγελο του Παιδιού: «Βρέθηκε η 15χρονη Βιολέτα που είχε εξαφανιστεί στην Ομόνοια»

Αίσιο τέλος είχαν οι προσπάθειες εντοπισμού της 15χρονης Βιολέτας που είχε εξαφανιστεί από τις 21 Αυγούστου στην περιοχή της Ομόνοιας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού»: «Η περιπέτεια της Βιολέτας Α., 15 ετών, έληξε σήμερα, 29/8/2022, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η Βιολέτα Α., βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της. Η δημοσιοποίηση της εξαφάνισης της και η κινητοποίηση που ακολούθησε για τον εντοπισμό της, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να επιστρέψει το παιδί στην οικογένεια του.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Η Βιολέτα Α., και στην οικογένεια της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστούν.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».