Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο από το άγριο ξύλο μεταξύ Ολλανδών τουριστών (vid)

Εικόνες απίστευτης βιαιότητας «βλέπουν» το φως της δημοσιότητας, από την άγρια συμπλοκή μεταξύ Ολλανδών τουριστών στην Κρήτη. Τρεις τραυματίες, εκ των οποίων ένας στο νοσοκομείο.

Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο από το άγριο ξύλο μεταξύ Ολλανδών τουριστών (vid)

Σοκαριστικό βίντεο από το άγριο ξύλο μεταξύ Ολλανδών τουριστών στη Χερσόνησο Κρήτης, ήρθε στη δημοσιότητα.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το Mega, φαίνονται δύο νεαροί τουρίστες να χτυπούν με βιαιότητα έναν τρίτο που βρίσκεται πεσμένος στο έδαφος, ενώ ένα χτύπημα στο κεφάλι του παραλίγο να σταθεί μοιραίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν μία παρέα τεσσάρων νεαρών Ολλανδών άρχισαν να καυγαδίζουν έντονα στο δρόμο.

Δύο φίλοι Ολλανδοί που έγιναν μάρτυρες αυτής της συμπλοκής πήγαν να τους χωρίσουν αντί όμως να το καταφέρουν τελικά ήταν εκείνοι που δέχθηκαν τα χτυπήματα. Μάλιστα ένας εκ των δύο, τραυματίστηκε στα πόδια και χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική Κλινική.

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο συνέλαβαν την παρέα των 4 Ολλανδών. Πρόκειται για τρεις 19χρονους και έναν 18χρονο οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη.