Μεσσήνη: Κινδυνεύει να χάσει την όρασή της από το ένα μάτι η 49χρονη

Οι γιατροί κάνουν μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να σώσουν το μάτι της άτυχης 49χρονης που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό στη Μεσσήνη.

Μεσσήνη: Κινδυνεύει να χάσει την όρασή της από το ένα μάτι η 49χρονη

Να χάσει την όρασή της από το ένα της μάτι κινδυνεύει η 49χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα επίθεσης με καυστικό υγρό στη Μεσσήνη.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν ο δράστης της έστησε καρτέρι έξω από τη δουλειά της.

Την περίμενε κρυμμένος στο σκοτάδι

Ως δράστης της επίθεσης με καυστικό υγρό στην άτυχη 49χρονη γυναίκα έχει συλληφθεί ο πρώην σύζυγός της, με τον οποίο ο θύμα φέρεται αν είχε οικονομικές διαφορές. Ο θύτης περίμενε την γυναίκα στο σκοτάδι, έξω από το καθαριστήριο όπου εργάζεται στην Ανάληψη Μεσσήνης και όταν στις 04:00 τα ξημερώματα πήγε για δουλειά, της επιτέθηκε, σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr.

Από την πρώτη στιγμή ο δράστης αναζητήθηκε στο περιβάλλον του θύματος. Πολύ γρήγορα ανακοινώθηκε ότι συνελήφθη ένας 50χρονος, ο οποίος θεωρείται ότι είναι εκείνος που παραφύλαγε στο σκοτάδι και όταν η γυναίκα έφτασε στο καθαριστήριο, της επιτέθηκε με καυστικό υγρό.

Πώς έδρασε

Ο δράστης είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του. Είχε ένα πανί ποτισμένο με καυστικό υγρό, ίδιο με αυτό που προκάλεσε τα εγκαύματα στη 49χρονη και επιχείρησε να της κλείσει το στόμα για να μη φωνάξει. Η γυναίκα αντιστάθηκε όσο μπορούσε αλλά ο θύτης κατάφερε να της ρίξει το υγρό στο πρόσωπο και να εξαφανιστεί.

Από την πρώτη στιγμή αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της ληστείας ή οι εργασιακές διαφορές και όλα έδειχναν ότι τα κίνητρα της επίθεσης ήταν προσωπικά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θύμα και θύτης είχαν οικονομικές διαφορές. Πολλά, σε ό,τι αφορά στα κίνητρα της επίθεσης, ίσως ξεκαθαρίσουν όταν ο 50χρονος οδηγηθεί σε εισαγγελέα, για να του απαγγελθούν κατηγορίες και ανακριτή για να απολογηθεί για την πράξη του.

Υποβλήθηκε σε επέμβαση η 49χρονη

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η άτυχη γυναίκα υποβλήθηκε σε επέμβαση στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου νοσηλεύεται στην Οφθαλμολογική Κλινική, ενώ η τοπική ιστοσελίδα eleftheriaonline.gr, αναφέρει ότι μπορεί να έχει πάθει μόνιμη ζημιά στο μάτι της και να μην ανακτήσει την όρασή της.

Πηγή: in.gr