Τραγωδία στα Σύβοτα: Νεκρή γυναίκα που έκανε θαλάσσιο αλεξίπτωτο

Ο ιμάντας που συγκρατούσε την άτυχη γυναίκα με το αλεξίπτωτο θαλάσσης έσπασε λόγω των δυνατών ανέμων με συνέπεια η 50χρονη να πέσει με πολλή δύναμη στο νερό και να χάσει τη ζωή της

Τραγωδία στα Σύβοτα: Νεκρή γυναίκα που έκανε θαλάσσιο αλεξίπτωτο

Μπουρίνι έσπασε τον ιμάντα που κρατούσε γυναίκα που έκανε αλεξίπτωτο θαλάσσης με συνέπεια να πέσει με πάρα πολλή δύναμη στο νερό στην περιοχή ανάμεσα σε Σύβοτα Θεσπρωτίας και νότια Κέρκυρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, ενώ λίγο αργότερα αναφέρθηκε ότι έχασε τη ζωή της.

Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, η σορός της γυναίκας μεταφέρεται σε Κέντρο Υγείας στα Σύβοτα, ενώ αναμένεται να γίνει νεκροτομή για τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Μία γυναίκα, ηλικίας περίπου 50 ετών, έκανε θαλάσσιο αλεξίπτωτο και λόγω των δυνατών ανέμων έσπασε ο ιμάντας του αλιξιπτώτου που έφερε πάνω της.

Τη γυναίκα, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έκανε διακοπές στην περιοχή και είχε έρθει από τη Θράκη, περισυνέλεξε το δελφίνι που έκανε δρομολόγιο από τους Παξούς εκείνη την ώρα.

Στο λιμάνι των Συβότων ανέμενε ασθενοφόρο όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ο χειριστής του σκάφους, σύμφωνα με τις πληροφορίες βρέθηκε ουσιαστικά ναυαγός ανάμεσα στα κύματα.

Έγινε αντιληπτός από ιδιωτικό σκάφος οι άνθρωποι του οποίου κατάφεραν να τον βγάλουν από την θάλασσα και να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

«Θανάσιμος τραυματισμός ημεδαπής μετά από χρήση θαλάσσιου μέσου αναψυχής (αλεξίπτωτου) και πτώση της στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Συβότων Θεσπρωτίας και νότιας Κέρκυρας. Η ανωτέρω μεταφέρεται χωρίς τις αισθήσεις της στα Σύβοτα.»

Θυμίζουμε ότι η ΕΜΥ είχε προειδοποιήσει για την αλλαγή του σκηνικού στον καιρό από σήμερα (7/8), καθώς στην πρόβλεψή της μιλούσε για ισχυρούς ανέμους, καθώς και για βροχές και καταιγίδες σε μια σειρά περιοχές της χώρας.