Κατερίνα Στεφανίδη: «Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου» (pic)

Η Κατερίνα Στεφανίδη έζησε τις δικές της στιγμές αγωνίας από τις ΗΠΑ, για το σπίτι της στην Παλλήνη που κινδύνεψε να τυλιχτεί στις φλόγες. Το καυστικό σχόλιο και η απάντησή της.

Κατερίνα Στεφανίδη: «Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου» (pic)

Τις δικές της ώρες αγωνίες έζησε από τις ΗΠΑ η Κατερίνα Στεφανίδη, μαθαίνοντας τα νέα από την Ελλάδα, καθώς το σπίτι της στην Παλλήνη κινδύνεψε άμεσα από τις πυρκαγιές που σκόρπισαν την καταστροφή στην περιοχή.

Η ολυμπιονίκης του επί κοντώ με ανάρτησή της στο twitter έγραψε τα εξής: «Πήγα για ύπνο αφού μίλησα με τους γονείς μου και μου είπαν ότι η φωτιά ήταν μακριά. Ξύπνησα με εκατοντάδες κλήσεις και μηνύματα. Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου. Εύχομαι ο εφιάλτης αυτός να τελειώσει σύντομα για όλους τους συνανθρώπους μας που είδαν τις περιουσίες τους να καίγονται».

Έπειτα από λίγα λεπτά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επανήλθε, απαντώντας σε σχόλιο ενάντια στους γονείς της, γράφοντας: «Σε συγχωρώ γιατί είναι λογικό να πιστεύεις ότι υπάρχουν παντού πυροσβέστες αφού έτσι σου λένε τα κανάλια. Αλλά ναι ο μπαμπάς και οι γείτονες με κλαδιά έσωσαν τα σπίτια. Ό,τι βλέπεις στην τηλεόραση δεν είναι αλήθεια».

Μητέρα Κατερίνας Στεφανίδη: «Σώθηκε το σπίτι μου, συγγνώμη εάν προκάλεσα αναστάτωση...»