Μητέρα Κατερίνας Στεφανίδη: «Σώθηκε το σπίτι μου, συγγνώμη εάν προκάλεσα αναστάτωση...»

Η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη ανέφερε ότι το σπίτι της οικογένειάς σώθηκε τελικά από τις φλόγες, εξηγώντας ότι βρισκόταν σε σοκ από την φωτιά στην Πεντέλη και ζητώντας συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε

Μητέρα Κατερίνας Στεφανίδη: «Σώθηκε το σπίτι μου, συγγνώμη εάν προκάλεσα αναστάτωση...»

Μέσα στο ζόφο από την φωτιά στην Πεντέλη και μια ευχάριστη είδηση..

Τελικά το σπίτι της Κατερίνας Στεφανίδη γλίτωσε από τη φωτιά. Η μητέρα της βρέθηκε έξω από το σπίτι τους και σε δηλώσεις που έκανε περιέγραψε πώς τελικά κατάφερε ο σύζυγός της μαζί με τους υπόλοιπους άνδρες της γειτονιάς να σώσουν τα σπίτια.

Παράλληλα, ζήτησε συγγνώμη εάν προκάλεσε αναστάτωση επισημαίνοντας ωστόσο ότι μπορεί εκείνοι να στάθηκαν τυχεροί όμως άλλες οικογένειες στο συγκεκριμένο δρόμο είδαν τα σπίτια τους να καίγονται.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έφυγα στις 4.30 όταν η αστυνομία μας είπε να το κάνουμε. Ο σύζυγος όμως έμεινε όπως έμειναν και κάποιοι άλλοι άνδρες της γειτονιάς. Είχαμε μία επικοινωνία, κάποια στιγμή μου είπε έρχεται η φωτιά.

Βοήθησαν όλοι οι άνδρες από εκείνη την πλευρά, ειδοποιήσαμε την πυροσβεστική, αλλά εάν δεν ήταν αυτοί εδώ δεν θα είχε γίνει η διάσωση των σπιτιών. Βοήθησε και η πυροσβεστική.

Από το σοκ δεν έγραψα τυχαία. Κάποια στιγμή μου λένε βάλε αυτό το κανάλι, είναι στο δρόμο σου και καίγεται το σπίτι σου. Εγώ έβαλα αυτό το κανάλι, είδα το δρόμο και πολύ φωτιά. Για αυτό έγραψα ότι καίγομαι και το βλέπω live στην τηλεόραση.

Έγινε παρεξήγηση. Κάηκαν όμως 4-5 σπίτια στην οδό Χειμάρας και δεν είναι τυχαίο. Το δικό μου το σώσαμε. Ζητάω συγγνώμη αν αναστάτωσα κόσμο. Δεν είναι όλα καλά για όλο τον κόσμο».