Ουκρανία: Νέα πυραυλική επίθεση στην Οδησσό, με έξι τραυματίες – Ανάμεσά τους βρέφος 5 μηνών

Επτά πύραυλοι Κρουζ Caliber εκτοξεύτηκαν από τη Μαύρη Θάλασσα πλήττοντας διάφορους στόχους

Ουκρανία: Νέα πυραυλική επίθεση στην Οδησσό, με έξι τραυματίες – Ανάμεσά τους βρέφος 5 μηνών

Νέα επίθεση κατά της περιφέρειας της Οδησσού στη νοτιοδυτική Ουκρανία πραγματοποίησαν οι ρωσικές δυνάμεις τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, προκαλώντας τον τραυματισμό έξι ατόμων, μεταξύ των οποίων και ένα βρέφος πέντε μηνών, σύμφωνα με τις ουκρανικές αρχές.

«Τα ξημερώματα της 19ης Ιουλίου, ως αποτέλεσμα επιθέσεων με ρουκέτες από τον εχθρό κατά της περιοχής της Οδησσού της περιοχής της Οδησσού. Τραυματίστηκαν έξι άτομα, μεταξύ των οποίων ένα παιδί 5 μηνών», σύμφωνα με τη στρατιτωική διοίκηση του Νότου της Ουκρανίας.

Η επίθεση σημειώθηκε περί τα μεσάνυχτα, κατά δημοσιογραφικές πληροφορίες. «Ο εχθρός επιτέθηκε δόλια στην περιοχή της Οδησσού με πυραύλους τη νύχτα. Επτά πύραυλοι Κρουζ Caliber εκτοξεύτηκαν από τη Μαύρη Θάλασσα. Ένας καταρρίφθηκε από δυνάμεις αεράμυνας, ενώ έξι έπληξαν ένα ήσυχο χωριό», αναφέρει η έκθεση της ουκρανικής στρατιωτικής διοίκησης.

Δεν υπάρχουν ακόμη αναφορές για νεκρούς από τις επιθέσεις αυτές.

«Επίσης, κατά την καταγραφή των εγκλημάτων που διαπράχθηκαν στην περιφέρεια της Ζαπορίζια, έγινε γνωστό ότι εννέα παιδιά από 4 έως 16 ετών έχουν σκοτωθεί από βομβαρδισμούς πολιτικών στόχων από τους κατακτητές,» προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.

Πηγή: kathimerini.gr