ΕΛ.ΑΣ: Έρευνα για το βίντεο με περιπολικό που περνούσε κόκκινα για διασκέδαση (vid)

Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ σχετικά με ιδιωτική βόλτα πληρώματος περιπολικού στους δρόμους της Αθήνας

ΕΛ.ΑΣ: Έρευνα για το βίντεο με περιπολικό που περνούσε κόκκινα για διασκέδαση (vid)

Σάλος έχει προκληθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με βίντεο που έχει κυκλοφορήσει και σύμφωνα με το οποίο δύο αστυνομικοί φέρεται να περνούν με το περιπολικό φανάρια με κόκκινο, έχοντας ανοιχτή τη σειρήνα αλλά και δύο γυναίκες στο πίσω κάθισμα. Από την πλευρά του, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοίνωσε πως έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για το εν λόγω περιστατικό.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση που έχει γίνει στο TikTok φαίνεται να αναγράφεται "Σας αρέσει η βόλτα με το περιπολικό; Και να περνάτε τα κόκκινα φανάρια;". Οι αστυνομικοί έχουν ενεργοποιήσει τη σειρήνα του περιπολικού ενώ ο συνοδηγός φαίνεται να έχει δύο αστέρια, συνεπώς μάλλον πρόκειται για υπαστυνόμο και πιο συγκεκριμένα για επόπτη που έκανε περιπολία στα Νότια Προάστια.

Ο οδηγός φαίνεται στο βίντεο να περνά τα κόκκινα φανάρια ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως στα πετάλια του αυτοκινήτου έχουν προστεθεί neon φώτα. Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου βρίσκονται δύο άτομα, πράγμα που βάσει κανονισμών δεν επιτρέπεται, με αποτέλεσμα να γίνεται λόγος και για πειθαρχικό παράπτωμα.

Πηγή: news247.gr