Πάτρα: Στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών ο Μάνος Δασκαλάκης για λήψη συμπληρωματικών καταθέσεων

Άνδρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής βρίσκονται στην Πάτρα για  συμπληρωματικές καταθέσεις κι έλαβαν από τον, πατέρα των τριών νεκρών κοριτσιών, Μάνο Δασκαλάκη

Πάτρα: Στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών ο Μάνος Δασκαλάκης για λήψη συμπληρωματικών καταθέσεων

Σε νέα φάση φαίνεται πως βαίνει η πολύκροτη υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Ήδη ο πατέρας τους, Μάνος Δασκαλάκης βρίσκεται και καταθέτει συμπληρωματικά και σε στοχευμένες ερωτήσεις στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, που διερευνά τα αίτια θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας.

Κλιμάκιο αντρών του βρίσκεται στην Πάτρα επίσης για συμπληρωματικές καταθέσεις, από συγκεκριμένα πρόσωπα.

Ήδη η Ασφάλεια έχει πάρει πολύωρη κατάθεση από την ιατροδικαστή που είχε διενεργήσει την πρώτη νεκροψία-νεκροτομή στην Ίριδα, Αγγελική Τσιόλα και ενδεχομένως να ακολουθήσουν και άλλα πολύ στενά συγγενικά πρόσωπα της Ρούλας Πισπιρίγκου για το οποία υπάρχει ειδικό ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη έρευνα.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για την Μαλένα και την Ίριδα, έχουν δείξει, σύμφωνα με πληροφορίες, πως δεν υπήρχε φαρμακευτική ουσία στον οργανισμό τους που να οδήγησε στον θάνατό τους.

Αντιθέτως όμως, το έγγραφο πόρισμα των ιστολογικών εξετάσεων που αναμένεται να παραδοθεί τελικά αύριο Παρασκευή (17/06) στους ιατροδικαστές, οδηγεί στο συμπέρασμα πως ο θάνατος των δύο κοριτσιών ενδεχομένως να οφείλεται σε ασφυξία.

Πέρα από τα ευρήματα των ηπατικών αλλοιώσεων και του πνευμονικού οιδήματος και στα δύο παιδιά (Μαλένα και Ίριδα), στην Ίριδα που είχαν οι επιστήμονες και τον εγκέφαλο, εντόπισαν και αιμορραγικές διηθήσεις, επίσης συμβατές με υποξία.