Ταξιτζής χτύπησε με λοστό οδηγό transfer στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Οδηγός ταξί επιτέθηκε με λοστό και «έσπασε στο ξύλο» οδηγό transfer στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για ασήμαντη αφορμή.

Ταξιτζής χτύπησε με λοστό οδηγό transfer στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Ο μαινόμενος ταξιτζής όρμησε πάνω στον 26χρονο ο οποίος σταμάτησε για να βοηθήσει έναν οδηγό του οποίου το SUV έβγαζε καπνούς και, εντελώς απρόκλητα, τον χτύπησε στο κεφάλι με το βαρύ μεταλλικό αντικείμενο.

Το θύμα αιμόφυρτο μεταφέρθηκε στο ιατρείο του αεροδρομίου και στη συνέχεια με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ενώ ο θερμόαιμος οδηγός ταξί συνελήφθη και αύριο, Σάββατο, αναμένεται να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο.

Η αδιανόητη υπόθεση, η οποία για όσους γνωρίζουν ίσως έχει να κάνει με τον πόλεμο που εδώ και χρόνια επικρατεί στο αεροδρόμιο μεταξύ οδηγών ταξί και οδηγών εταιριών transfer με φόντο τους πελάτες ακόμη και εκείνους οι οποίοι κλείνουν μέσω της πλατφόρμας booking τις μετακινήσεις τους με τις ιδιωτικές εταιρείες, εκτυλίχθηκε λίγο μετά τη μία σήμερα το μεσημέρι.


Τι κατέθεσε το θύμα


Σύμφωνα με την κατάθεση του 26χρονου οδηγού

«Είμαι οδηγός σε εταιρεία transfer με την επωνυμία (σ.σ: αναφέρεται στο όνομα της εταιρείας). Περί ώρα 13:10 κατευθυνόμουν επί της Αττικής Οδού στο ρεύμα προς Αθήνα και συγκεκριμένα μετά την αναστροφή που ξεκινάει η Αττική Οδός και είδα ένα jeep να βγάζει καπνό από τη μηχανή του.

Του έκανα σήμα να τον ενημερώσω και εκείνη τη στιγμή άκουσα ένα όχημα πίσω μου να κορνάρει και πήγα να αλλάξω κατεύθυνση προς τα δεξιά και απο τον καθρέπτη μου είδα οτι είχε μπει ήδη στη δεξιά λωρίδα και άρχισε να με βρίζει λέγοντας μου: "υπάρχουν και άλλες λωρίδες να κατευθυνθείς. Άντε και @@@, μ@@@ πιτσιρίκι. Ελα κάνε δεξιά να σου πω εγώ". Και σταμάτησα δεξιά του δρόμου σε ασφαλές σημείο. Και ήρθε πίσω μου και ωρυόταν και κατεβήκαμε και οι δύο εκτός των οχημάτων μας και πήγα να του εξηγήσω τι συνέβη και εκείνος είχε στα χέρια του έναν λοστό. Κατευθυνόταν προς το μέρος μου με άγριες διαθέσεις και με χτύπησε στο κεφάλι.

Προσπάθησα να αμυνθώ με τα χέρια μου και χτύπησα και σε αυτά. Εν τω μεταξύ είχε μαζευτεί αρκετός κόσμος και τον σταμάτησαν να με χτυπάει. Με ένα όχημα του αερολιμένα προσπαθούσαμε να τον βρούμε γιατί είχε φύγει με το όχημα του και τον σταματήσαμε έξω από το ξενοδοχείου Sofitel και μετά από λίγο ήρθε και η Αστυνομία. Εν συνεχεία ήρθε σταθμός του ΕΚΑΒ και με μετέφερε στο ιατρείο του αερολιμένα για τις πρώτες βοήθειες»

Στοιχεία αντλήθηκαν από protothema.gr