Δίκη προπονητή ιστιοπλοΐας: Στο βήμα ο πατέρας του κατηγορούμενου

Καταθέτει σήμερα Παρασκευή, ο πατέρας του προπονητή ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση 11χρονης αθλήτριας το 2011.

Δίκη προπονητή ιστιοπλοΐας: Στο βήμα ο πατέρας του κατηγορούμενου

Έτοιμος να περιγράψει τη δική του οπτική γύρω από τα γεγονότα του 2011, τα οποία δέκα χρόνια αργότερα οδήγησαν στην παρέμβαση της Δικαιοσύνης, είναι ο πατέρας του προπονητή ιστιοπλοΐας, ο οποίος κάθεται στο εδώλιο μετά από καταγγελίες για τη σεξουαλική κακοποίηση 11χρονης αθλήτριας.

Ο πατέρας του κατηγορούμενου, ο οποίος έχει καταθέσει και στο πλαίσιο της ανάκρισης, αναμένεται να καταθέσει για τα όσα ο ίδιος γνώριζε, ενώ δεν αποκλείεται και η σημερινή συνεδρίαση να σημαδευτεί από εντάσεις και αντεγκλήσεις από τις δύο πλευρές.

Αυτό άλλωστε συνέβη και κατά την προηγούμενη συνεδρίαση, όπου στο βήμα του μάρτυρα βρέθηκαν οι γονείς της σήμερα 21 ετών κοπέλας. Οι υψηλοί τόνοι δεν έλειψαν τότε, ιδίως οι επιθέσεις κατά του 38χρονου προπονητή.

«Εγώ έμαθα για τη δράση του από το ηχογραφημένο μήνυμα του παιδιού μου στο κινητό του πατέρα της. Ήταν ένα καταρρακωμένο παιδί. Μας ανάφερε ότι ο κατηγορούμενος, δεν είναι αυτός που πιστεύετε, με βιάζει εδώ και δύο χρόνια, το τελευταίο διάστημα απειλεί τη ζωή μου και με χτυπάει ανελλιπώς» κατέθεσε, προσθέτοντας: «Όταν άκουσα αυτό το ηχογραφημενο μήνυμα, έγινα χίλια κομμάτια και σκεφτόμουν τι θα κάνω εγώ και ο άνδρας μου. Όλο το βράδυ κλαίγαμε. Δε της δείξαμε να καταλάβει ότι είχαμε ακούσει. Ακούσαμε για ένα άνθρωπο, δικό μας, που τον ξέραμε, που εμένα μου έδειχνε θαυμασμό, για πολλά, την ηθική μου, τη σχέση μου με άνδρα μου. Προσπαθούσε να μας χαϊδέψει τα αυτιά, αντιλήφθηκα στη συνέχεια».

Παρά τις επίμονες ερωτήσεις του εισαγγελέα, και οι δύο γονείς αρνήθηκαν ότι είχε οποιαδήποτε γνώση για τα όσα συνέβαιναν, υποστηρίζοντας πως όλα όσα έχουν καταθέσει μάρτυρες περί «κοινού μυστικού» είναι ψεύδη, εξαιτίας της ζήλιας που έτρεφαν για την κόρη τους.

Πηγή: News247.gr