Πατέρας Κούκλατζη: «Ευχαριστούμε ολόψυχα τον Θεό και την Παναγία»

Ο πατέρας του Δημήτρη Κούκλατζη ευχαρίστησε τον Θεό και την Παναγία για την απελευθέρωση του γιου του και του Άγγελου Μητρετώδη.

Πατέρας Κούκλατζη: «Ευχαριστούμε ολόψυχα τον Θεό και την Παναγία»

Ελεύθεροι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που είχαν συλληφθεί την 1η Μαρτίου σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή και κρατούνταν από τότε στις φυλακές της Αδριανούπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ οι δύο αξιωματικοί επιστρέφουν στην Ελλάδα αύριο το πρωί με το πρωθυπουργικό τσάρτερ που θα μεταβεί στην Τουρκία μαζί με υπουργούς της Κυβέρνησης.

«Παραμονή της γιορτής της Παναγιάς ζούμε ένα θαύμα, στο οποίο δεν πάψαμε να πιστεύουμε ούτε στιγμή. Ευχαριστούμε ολόψυχα τον Θεό, την Παναγία, την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία που δεν έπαψαν ούτε στιγμή να αγωνίζονται για την επιστροφή του Δημήτρη και του Άγγελου», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Νίκος Κούκλατζης, πατέρας του Δημήτρη Κούκλατζη. «Ευχαριστούμε τους γονείς απ’ όλο τον κόσμο που ένωσαν τις προσευχές τους με τις δικές μας όλους αυτούς τους μήνες για την επιστροφή των παιδιών μας», συμπλήρωσε ο πατέρας του ενός από τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνταν στις φυλακές της Ανδριανούπολης από τον περασμένο Μάρτιο.