Βόλος: Λήστεψε κατάστημα και τον αναγνώρισε η μητέρα του από τις κάμερες ασφαλείας

Ένας 35χρονος λήστεψε υπό την απειλή όπλου κατάστημα στον Βόλο, με την μητέρα του να τον αναγνωρίζει και να τον «δίνει» στις Αρχές.

Βόλος: Λήστεψε κατάστημα και τον αναγνώρισε η μητέρα του από τις κάμερες ασφαλείας

Η ληστεία με λεία 350 ευρώ έγινε στις 17 Δεκεμβρίου 2021, με τον δράστη να απειλεί υπάλληλο με όπλο.

Όταν κλήθηκε η μητέρα του στο τμήμα για να δώσει κατάθεση οι αστυνομικοί της έδειξαν βιντεοληπτικό υλικό από το εσωτερικό του καταστήματος την ώρα της ληστείας και η ίδια φέρεται να παραδέχτηκε ότι είναι ο γιός της και μάλιστα «φορούσε τη ζακέτα που φορούσε και την προηγούμενη», σύμφωνα με το magnesianews.gr.

Σε ερώτηση του αστυνομικού αν είναι σίγουρη, η γυναίκα απάντησε με ερώτηση «τον γιό μου δεν γνωρίζω;», ενώ στην ταυτοποίηση σημαντικό ρόλο έπαιξαν και άλλες λεπτομέρειες, όπως το παντελόνι, που βρέθηκε στο σπίτι του.

Ο 35χρονος διέμενε τελευταία στον Βόλο, όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Με ένταλμα του ανακριτή για ληστεία, κλοπή, οπλοφορία και οπλοχρησία, οδηγήθηκε στα Δικαστήρια για να απολογηθεί και έπειτα, με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέα υπηρεσίας, κρίθηκε προφυλακιστέος και θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 35χρονος δράστης, με αντικλείδι τον Δεκέμβριο του 2021 μπήκε σε κατάστημα πώλησης ειδών υγραερίου στον Βόλο και έκλεψε ποσό 40 € από την ταμειακή μηχανή.

Στις 17 του ίδιου μήνα φορώντας γυαλιά του σκι, μάσκα για τον κορωνοϊό και κουκούλα, στις 3 τα ξημερώματα μπήκε σε κατάστημα take away, έβγαλε όπλο και απείλησε την 51χρονη υπάλληλο και την εξανάγκασε να της δώσει ποσό 350 €.

Το πιστόλι που κρατούσε δεν ήταν αληθινό, αλλά κρότου.

Πηγή: cnn.gr