Έκρηξη σε εργοστάσιο στα Γρεβενά - ένας σοβαρά τραυματισμένος

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στα Γρεβενά σε εργοστάσιο επεξεργασίας ξύλου.

Έκρηξη σε εργοστάσιο στα Γρεβενά - ένας σοβαρά τραυματισμένοςΌπως μεταδίδει το kozanimedia.gr, η έκρηξη έγινε λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι, στην περιοχή Μαυραναίοι. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για τραυματίες. Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το greveniotis.gr, η έκρηξη σημειώθηκε στο εργοστάσιο Alfa wood. Ένας από τους εργαζομένους έχει υποστεί εγκαύματα και μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Γρεβενών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για έναν 27χρονο ο οποίος εργάζεται στο εργοστάσιο και η έκρηξη σημειώθηκε όταν ξεκινούσε η βάρδια του.
Η έκρηξη έγινε μέσα στο εργοστάσιο ξυλείας που έχει και μονάδα παραγωγής ενέργειας.

Ο πρόεδρος του χωριού Μαυραναίων Χρήστος Γκούκλης Γρεβενών μίλησε στο protothema.gr η έκρηξη ήταν εκκωφαντική με πολύ καπνό όμως ήταν μικρότερης έντασης από αυτή που είχε σημειωθεί πρόσφατα στο εργοστάσιο δυναμίτιδας.

«Έχουμε ένα εργοστάσιο επεξεργασίας ξυλείας και έγινε μια μεγάλη έκρηξη, τι έκρηξη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ήμουν στο δρόμο. Μέχρι στιγμής ο δρόμος που περνάει έξω από το εργοστάσιο είναι κλειστός. Αυτό που ακούγεται είναι ότι έγινε μια έκρηξη σε μια νέα μονάδα του εργοστασίου και υπάρχουν τραυματίες. Ακόμα δεν έχουν μπει τα συνεργεία της Πυροσβεστικής στον χώρο τώρα ετοιμάζονται να μπουν. Φωτιά δεν έχει πιάσει, όταν ακούστηκε η έκρηξη, εγώ βρισκόμουν στο χωράφι μου που είναι στα 10χλμ. βγήκε πολύς καπνός και τέρμα, δεν ήταν σαν το άλλο εργοστάσιο με την δυναμίτιδα. Έχω φτάσει στο σπίτι μου όπου η απόσταση από το εργοστάσιο είναι στα 2χλμ και δεν έχει καπνό. Τώρα κάποια καζάνια με λάδι έσκασαν στο κομμάτι της ηλεκτρικής ενέργειας της νέας μονάδας του εργοστασίου αυτό ξέρω και πως έχει πολύ σοβαρό τραυματισμό ενός εργαζόμενου».