Το «τελευταίο αντίο» στον Νομικό Σύμβουλο της ΕΙΗΕΑ, Γεώργιο Αϊδίνη

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες παρευρέθησαν το πρωί της Τετάρτης (4/5) στο Α' Νεκροταφείο, όπου τελέστηκε η κηδεία του νομικού συμβούλου της ΕΙΗΕΑ, Γεώργιου Αϊδίνη.

Το «τελευταίο αντίο» στον Νομικό Σύμβουλο της ΕΙΗΕΑ, Γεώργιο Αϊδίνη

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΗΕΑ

Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε τον αιφνίδιο θάνατο του Γεώργιου Αϊδίνη.Τον Γεώργιο Αϊδίνη χαρακτήριζε το ήθος, ο επαγγελματισμός και η εργατικότητα. Ως Νομικός Σύμβουλος της ΕΙΗΕΑ για πολλά χρόνια, προσέφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του σε όλα τα μέλη της Ένωσης και συνολικά στον Κλάδο. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένειά του και τους οικείους του.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ

«‘Έφυγε» από τη ζωή ο διαπρεπής δικηγόρος Γιώργος Αϊδίνης, Νομικός Σύμβουλος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, έως το 2010. Ο εκλιπών υπήρξε ένας εξαιρετικός επιστήμων και ένας ευγενής συνομιλητής, ο οποίος συνέβαλε αποφασιστικά, ώστε να χτιστεί μια σχέση συναντίληψης και δημοκρατικής συμφωνίας ανάμεσα στην ΕΣΗΕΑ και την ΕΙΗΕΑ, στα χρόνια της Μεταπολίτευσης. Η εξαιρετική επικοινωνία και σχέση που είχε χτιστεί ανάμεσα στον Γιώργο Αϊδίνη και τον αείμνηστο Νομικό Σύμβουλο της ΕΣΗΕΑ Γιώργη Πατρινό αλλά και στη συνέχεια με τον διάδοχό του κ. Λάζαρο Μπελίτση κατάφερε πολλές φορές να ξεπεράσει εμπόδια, που φάνταζαν ανυπέρβλητα, και να κάμψει οξείες αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως συλλυπείται θερμά την οικογένειά και τους οικείους του Γιώργου Αϊδίνη.