Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη για τον τραυματισμό 8χρονης σε παιδική χαρά

Στο αστυνομικό τμήμα παρουσιάστηκε αυτοβούλως προϊστάμενος του Δήμου Θεσσαλονίκης μετά το ατύχημα κατά το οποίο τραυματίστηκε ένα 8χρονο κορίτσι.

Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη για τον τραυματισμό 8χρονης σε παιδική χαρά

Συνελήφθη ο υπεύθυνος για τη συντήρηση και την καλή λειτουργία των παιδικών χαρών του δήμου Θεσσαλονίκης μετά από μήνυση κατά παντός υπευθύνου που κατέθεσαν οι γονείς της οκτάχρονης η οποία ακρωτηριάστηκε την ώρα που έπαιζε σε παιδική χαρά στη Νέα Παραλία.

Ο 62χρονος υπεύθυνος των Συντηρήσεων Δημοτικών Κτηρίων & Κοινοχρήστων Χώρων του δήμου Θεσσαλονίκης παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα Τούμπας-Τριανδρίας το βράδυ της Δευτέρας και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, όπως αναφέρει το voria.gr.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι το κορίτσι τραυματίστηκε το απόγευμα της Κυριακής (1/5) την ώρα που έπαιζε σε τσουλήθρα παιδικής χαράς στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Αμέσως κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε την 8χρονη μαζί με τους γονείς της στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Υποβλήθηκε σε επέμβαση συγκόλλησης του δαχτύλου η οποία διήρκεσε πέντε ώρες και σύμφωνα με τους γιατρούς στα επόμενα τρία 24ωρα θα διαπιστωθεί αν η επέμβαση ήταν επιτυχής.

Πηγή: News247.gr