Πάτρα: Σε πανικό η Ρούλα Πισπιρίγκου έπειτα από τις αποκαλύψεις του τάμπελτ της Τζωρτζίνας

Ένα ένα καταρρέουν τα επιχειρήματα και τα στημένα άλλοθι της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε την 9χρονη κόρη της.

Πάτρα: Σε πανικό η Ρούλα Πισπιρίγκου έπειτα από τις αποκαλύψεις του τάμπελτ της Τζωρτζίνας

Συνήθως όταν καταρρέουν επιχειρήματα και δικαιολογίες, ξεκινά ο πανικός και τελικά οι μάσκες πέφτουν.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται πλέον στο δεύτερο από τα τρία στάδια. Σε πανικό. Αλλιώς πώς να εξηγηθεί ότι, μετά την κατάρρευση της κεταμίνης για την οποία υποτίθεται δεν γνώριζε κάτι, επανέρχεται στον γονιδιακό έλεγχο και ζητά πιο λεπτομερή γενετικό έλεγχο τόσο για την ίδια όσο και για τον πατέρα των παιδιών Μάνο Δασκαλάκη.

Το άλλοθι που δημιούργησε για την κεταμίνη κατέρρευσε με την εκταφή του τάμπλετ από τον τάφο της Τζωρτζίνας

Ύστερα από την άρση του απορρήτου που έγινε στα κινητά τηλέφωνα και στο τάμπλετ αποδείχθηκε πως η 33χρονη κατηγορούμενη, τρεις μέρες πριν το θάνατο της Τζωρτζίνας αναζητούσε στο διαδίκτυο τοξικές ουσίες.

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, η κατηγορουμένη είχε προβεί πριν το θάνατο της 9χρονης κόρης της σε αναζήτηση τοξικών και αναισθητικών ουσιών και συγκεκριμένα τρεις ημέρες πριν, της ήρθαν από τη Google προσφορές για κεταμίνη.

Τα νέα δεδομένα δείχνουν πως η κατηγορουμένη είπε ψέματα στην αστυνομία πως αναζήτησε για πρώτη φορά την ουσία, όταν αποκαλύφθηκε στην τηλεόραση, ενώ πιθανότατα αυτός να ήταν και ο λόγος που ζήτησε να θαφτεί το τάμπλετ μαζί με την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Παράλληλα, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο η 33χρονη να έχει κάνει αναζήτηση αναισθητικών ουσιών και σε προγενέστερο χρόνο, ουσίες που μπορεί να προκάλεσαν τα συμπτώματα που παρουσίαζε η Τζωρτζίνα.

Η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς είναι επιβαρυντική για την κατηγορούμενη μητέρα, αφού όπως προαναφέραμε οι αναζητήσεις φαίνεται να έγιναν πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αφού το τάμπλετ ετάφη μαζί με την Τζωρτζίνα.

Απειλεί να κινηθεί νομικά κατά δημοσιογράφων και γιατρών

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο δικηγόρος της, ο κ. Ζάρδας, η Ρούλα Πισπιρίγκου θεωρεί πως πολλοί δημοσιογράφοι την έχουν δυσφημίσει και γι’ αυτό ετοιμάζεται να κάνει μηνήσεις, εφόσον αποφυλακιστεί.

Προτού αρχίσει τις επιθέσεις στους δημοσιογράφους, η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει προσπαθήσει να «φορτώσει» τον θάνατο της Τζωρτζίνας τόσο στους γιατρούς του νοσοκομείου Παίδων, όσο και στους γιατρούς στο Ωνάσειο νοσοκομείο.

Το εύρημα στην Τζωρτζίνα που τα αλλάζει όλα και τινάζει στον αέρα την «γραμμή» Πισπιρίγκου

Την ίδια στιγμή, όπως αποκαλύπτει σήμερα το MEGA η κεταμίνη είχε χορηγηθεί αρκετή ώρα πριν η Τζωρτζίνα φύγει από τη ζωή, αφού η ουσία είχε προλάβει να μεταβολιστεί από τον οργανισμό της. Αυτό αποδεικνύεται από την εξέταση ούρων, στην οποία βρέθηκε η ουσία nor – κεταμίνη.

Οι παραπάνω αποκαλύψεις του MEGA δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφιβολίας για το ποιος χορήγησε την κεταμίνη στην Τζωρτίνα, αφού τόσο από το εν λόγω εύρημα, όσο και από το ρεπορτάζ του Live News αποδεικνύεται πως η κεταμίνη δεν μπορεί να χορηγήθηκε κατά λάθος από τους γιατρούς, καταρρίπτοντας με αυτόν τον τρόπο της επιχειρηματολογία της Πισπιρίγκου.

Ένα ακόμα επιχείρημα της πλευράς Πισπιρίγκου είναι πως, ενώ οι γιατροί έχουν παραδεχτεί ότι της χορήγησαν ροκουρόνιο στην προσπάθειά τους να τη σώσουν, η εν λόγω ουσία δεν βρέθηκε στις εξετάσεις. Αυτό, σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, οφείλεται στο γεγονός πως όταν χορηγήθηκε αυτή η ουσία στην Τζωρτζίνα, η 9χρονη ήταν ήδη νεκρή.

Τώρα ψάχνει… σπάνιο γονιδιακό πρόβλημα

Μετά από αυτές τις εξελίξεις η Ρούλα Πισπιρίγκου, γυρνά στην αρχή. Εμμένει στην πιθανότητα ένα σπάνιο γονίδιο να ευθύνεται για τους θανάτους της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας, όπως έγινε γνωστό σήμερα Σάββατο.

Συγκεκριμένα, η 33χρονη που έχει κριθεί προφυλακιστέα για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, απαιτεί μέσα από το κελί του Κορυδαλλού να γίνει εκτεταμένος γονιδιακός έλεγχος ως προς τους θανάτους των τριών μικρών κοριτσιών.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος, αποκάλυψε στο MEGA: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου θέλει πλέον να γίνει πιο εκτεταμένος γονιδιακός έλεγχος, γιατί η ίδια πιστεύει ότι εκεί είναι το πρόβλημα».

Ρούλα και Μάνος έχουν ήδη εξεταστεί για τουλάχιστον 900 γονίδια

Να σημειωθεί ότι το αρνητικό αποτέλεσμα του πλήρους γονιδιακού ελέγχου – σε τουλάχιστον 900 γονίδια- που ολοκληρώθηκε στις 30 Μαρτίου, προέκυψε κατόπιν ενδελεχούς ανάλυσης αίματος της νεκρής Ιριδας, που απέστειλε στο εργαστήριο η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τσιόλα, της Τζωρτζίνας, ενώ βρισκόταν εν ζωή, και των γονέων τους, Μάνου Δασκαλάκη και Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ωστόσο η 33χρονη, που δηλώνει εξαρχής πεπεισμένη για την ύπαρξη κάποιας «κρυφής» κληρονομικής προδιάθεσης, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» είχε δώσει εντολή για τη διενέργεια μιας ακόμα λεπτομερούς εξέτασης, κατόπιν προτροπής εξειδικευμένου γενετιστή.

Σε επικοινωνία που είχαν, σύμφωνα με το pelop.gr πριν την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της και της προφυλάκισής της, ενημερώθηκε για ένα ακόμα γενετικό τεστ, το οποίο μπορεί να «δείξει» εάν υπάρχει πρόβλημα κατά τη στιγμή της σύλληψης.

«Να το κάνουμε» ήταν η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου, όταν όμως πληροφορήθηκε πως πρόκειται για μια ιδιαίτερα κοστοβάρα εξέταση -περί των 700 ευρώ –, προς στιγμήν αναθεώρησε, λόγω οικονομικής στενότητας.

Πηγή: in.gr