Οπαδική βία: Στον εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες, που υποστηρίζουν την ίδια ομάδα με το «θύμα»!

Υποστηρικτές της ίδιας ομάδας με το «θύμα» είναι -σύμφωνα με την αστυνομία- οι τρεις συλληφθέντες του οπαδικού επεισοδίου στον Εύοσμο, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.

Οπαδική βία: Στον εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες, που υποστηρίζουν την ίδια ομάδα με το «θύμα»!

Στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης οδηγούνται οι τρεις συλληφθέντες για το οπαδικό επεισόδιο που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, στη δυτική Θεσσαλονίκη, με θύμα έναν 26χρονο που τραυματίστηκε ελαφρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, δράστες και θύμα φαίνεται να είναι υποστηρικτές της ίδιας ομάδας, ενώ πιθανολογείται ότι τα αίτια της επίθεσης ανάγονται σε μεταξύ τους διαφορές, με επίκεντρο τα οπαδικά.

Στο επεισόδιο συμμετείχαν 7 με 8 άτομα, που βγήκαν από τρία οχήματα, πλησιάζοντας τον 26χρονου κι αφού τον χτύπησαν, άρπαξαν την τσάντα του με προσωπικά του αντικείμενα.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης ταυτοποίησαν και συνέλαβαν για εμπλοκή στο περιστατικό τρεις άνδρες (21, 26 και 35 ετών) που φέρονται ως ιδιοκτήτες ή χρήστες των τριών αυτοκινήτων.

Όπως ανακοινώθηκε, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη και ληστεία (κατά συναυτουργία και σε συνέργεια) παράβαση του νόμου περί όπλων και αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές δραστηριότητες.

Οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων δραστών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ