Μάνος Δασκαλάκης: «Η Ρούλα αγόραζε συνεχώς φαρμακευτικά προϊόντα από το διαδίκτυο»

Σύμφωνα με τον Μάνο Δασκαλάκη, η 33χρονη κατηγορούμενη, Ρούλα Πισπιρίγκου πραγματοποιούσε ...συνεχώς αναζητήσεις για αγορές φαρμακευτικών προϊόντων από το διαδίκτυο.

Μάνος Δασκαλάκης: «Η Ρούλα αγόραζε συνεχώς φαρμακευτικά προϊόντα από το διαδίκτυο»

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις έρευνες για την υπόθεση της Πάτρας. Σύμφωνα με το Mega, ο Μάνος Δασκαλάκης, φέρεται να υποστήριξε ότι "δεν είχε ικανή" την εν διαστάσει σύζυγό του για την διάπραξη ενός εγκλήματος, ενώ φαίνεται πως επιβεβαιώνει ότι η 33χρονη αγόραζε "συνεχώς" φαρμακευτικά προϊόντα από το διαδίκτυο.

"Δεν είχα αντιληφθεί ότι εμπλέκεται στον θάνατο της Τζωρτζίνας. Δεν είχα σχετικές εικόνες", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάνος Δασκαλάκης στον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο, τονίζοντας πώς "παραπλανήθηκε".

Για το tablet, που η Ρούλα Πισπιρίγκου έβαλε στο φέρετρο της Τζωρτζίνας, ο Μάνος Δασκαλάκης ανέφερε ότι η 9χρονη το είχε συνέχεια στο πλευρό της και εκτιμά ότι δεν έχουν πραγματοποιηθεί ύποπτες αναζητήσεις από την 33χρονη. Ωστόσο, εκ των υστέρων του προκάλεσε υποψίες και πρότεινε να εξεταστεί.

Όσον αφορά στην κεταμίνη, σύμφωνα με τον ίδιο, η 33χρονη "έκανε συνεχώς αναζητήσεις και αγορές προϊόντων και φαρμακευτικών από το διαδίκτυο".

Ο Μάνος Δασκαλάκης, μάλιστα, παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν έκανε μεταφορές για λογαριασμό φαρμακευτικής εταιρείας και εταιρείας με κτηνιατρικά προϊόντα. Ωστόσο, θεωρεί απίθανο να προμηθεύτηκε η σύζυγός του την κεταμίνη μέσω μεταφοράς που έκανε ο ίδιος.

Την ίδια ώρα, ο ίδιος παραδέχτηκε η μεταφορική εταιρεία στην οποία εργαζόταν, συνεργαζόταν με φαρμακευτική, αλλά και πως η εταιρεία συνεργαζόταν με αποθήκη φαρμακευτικών προϊόντων που διέθετε κτηνιατρικά σκευάσματα, όπως η κεταμίνη.

Ωστόσο, ο ίδιος ισχυρίζεται πως ουδέποτε είχε αναλάβει σχετικό δρομολόγιο, ούτε είχε αναμειχθεί σε αυτές τις μεταφορές η σύζυγός του, υποστηρίζοντας πως θεωρεί ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ίσως να προμηθεύτηκε την κεταμίνη από το διαδίκτυο.

Πηγή: news247.gr