Δασκαλάκης κατά Πισπιρίγκου: «Αβάσιμοι και εκτός λογικής οι ισχυρισμοί της»

Με μία τοποθέτηση που τον φέρνει απέναντι στην Ρούλα Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης επεδίωξε να βεβαιώσει ότι δεν είναι τυπικοί οι λόγοι εκείνοι που τον οδήγησαν στο γραφείο της 18ης τακτικής ανακρίτριας.

Δασκαλάκης κατά Πισπιρίγκου: «Αβάσιμοι και εκτός λογικής οι ισχυρισμοί της»

Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει πλέον το ρόλο του πολιτικώς ενάγοντα και ρόλος του είναι η υπεράσπιση της κατηγορίας σε βάρος της εν διαστάσει και προφυλακισμένης συζύγου του για την ανθρωποκτονία της κόρης τους, Τζωρτζίνας.

Παρά τις προηγούμενες δηλώσεις της Ρούλα Πισπιρίγκου ότι ο λόγος που ο 30χρονος θα παρασταθεί, είναι οικονομικός και επαγγελματικός, φαίνεται τελικά ο ίδιος θέλησε να αποδείξει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, απεναντίας πιστεύει πλήρως τα όσα της αποδίδονται.

Μίλησε για «αδιάσειστα» στοιχεία σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, ενώ αναμένει και τις εξελίξεις γύρω από τη νεότερη προκαταρκτική εξέταση που αφορά στο θάνατο των άλλων δυο παιδιών, Μαλένας και Ίριδας. Μέσω του δικηγόρου του δε, στράφηκε ευθέως κατά τους ισχυρισμών Πισπιρίγκου, χαρακτηρίζοντας τους αβάσιμους και εκτός λογικής.

«Οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί από την πλευρά της κατηγορουμένης για να αποδοθεί ο θάνατος της Τζωρτζίνας σε αμελή ιατρική συμπεριφορά είναι όχι μόνο αβάσιμοι και εκτός των ορίων λογικής αλλά και ιταμή προσβολή για την ιατρική κοινότητα. Ευτυχώς ζούμε σε ένα κράτος δικαίου με συνταγματικές εγγυήσεις και με δικαιοσύνη που απονέμεται από άξιους δικαστικούς λειτουργούς και δεν έχουμε ανάγκη από λαϊκά δικαστήρια», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο εκ των συνηγόρων πολιτικής αγωγής, Δημ. Καράμπελας.

Πλέον η έρευνα της δικαστικής λειτουργού θα συνεχιστεί, ενώ σύντομα αναμένεται να καλέσει τον Μάνο Δασκαλάκη προκειμένου να καταθέσει όλα όσα γνωρίζει γύρω από τις ημέρες της Τζωρτζίνας εκτός και εντός της νοσηλείας της.

Πηγή: news247.gr