Πάτρα: Αιφνιδιαστική επίσκεψη της Ασφάλειας στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου (vid)

Αιφνιδιαστική επίσκεψη της Ασφάλειας στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου - Τι πράγματα κατασχέθηκαν 

Πάτρα: Αιφνιδιαστική επίσκεψη της Ασφάλειας στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου (vid)

Ύστερα από παραγγελία του ανακριτή Αθηνών, άνδρες της Ασφάλειας Πατρών πήγαν – παρουσία εισαγγελέα- αιφνιδιαστικά στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην οδό Μπιζανίου και το έκαναν φύλλο και φτερό.

Επί 2,5 ώρες σάρωναν το σπίτι για να εντοπίσουν στοιχεία που θα βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης του θανάτου των 3 παιδιών στην Πάτρα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.news, από ανώτατη αστυνομική πηγή, σημαντικό κομμάτι της έρευνας στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου αφιερώθηκε σε τυχόν ύπαρξη φαρμακευτικών σκευασμάτων.

Η ομάδα των ανδρών της Ασφάλειας έφτασε στο σπίτι λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα και τους άνοιξε την πόρτα η αδερφή της κατηγορούμενης Ρούλας, Δήμητρα.

Ελέγχθηκαν όλοι οι χώροι και τα δωμάτια του σπιτιού και κάθε στοιχείο που οι αστυνομικοί έκριναν ότι μπορεί να βοηθήσει περισσότερο και να δώσει απαντήσεις για τους θανάτους της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας, μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Πατρών.

Τι πήραν

Στην Ασφάλεια οι αστυνομικοί θα διερευνήσουν περαιτέρω τα κατασχεθέντα ευρήματα και θα ενημερώσουν αρμοδίως για τα αποτελέσματα. Όπως έγινε γνωστό ανάμεσα σε όσα κατασχέθηκαν, ήταν μια τηλεόραση, δυο γεμάτες μεγάλες κούτες, τσάντες με άγνωστο περιεχόμενο, μια μεγάλη σακούλα με ένα χαλί μέσα και ένα κλουβί πουλιών.

Μόλις ολοκληρώθηκε η έρευνα μαζί με τους αστυνομικούς μπήκε σε αυτοκίνητο της αστυνομίας, η Δήμητρα Πισπιρίγκου. Την ίδια στιγμή η οδός Μπιζανίου παραμένει αποκλεισμένη από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Πηγή: in.gr